Handige en snelle service

(ver)kopen via Bookmatch is eenvoudig en snel. Nadeel is dat sommige kosten pas verderop in het proces getoond worden, wat een vertekend beeld kan geven.

goed gestuurde beleiding bij de aankoop

Het boek dat ik heb aangeschaft had het predicaat: goed Ik vond het meer duidelijk gebruikt, maar de beschadigingen zijn zodanig dat ik het boek heb gehouden.

Het boek is zoals beschreven in de advertentie

levering volgens verwachting.

snelle reactie en levering

Heel fijn om te weten dat het allemaal zo geregeld is. Je bent er altijd zeker van dat je krijgt waarvoor je betaalt een heel veilig en zeker gevoel. En je kan ook nog eens makkelijk berichten versturen naar de verkoper met vragen. Het is echt een heel goed concept

Een prima site voor het kopen van 1e kwaliteit 2e hands boeken

Kon snel kiezen tussen meerdere drukken en versies. De foto kwam overeen met het ontvangen product. Netjes op de hoogte gehouden en keurig op tijd ontvangen. Aanrader voor iedereen die zijn (studie) boeken 2e hands wil aanschaffen.

perfect systeem

voor het eerst gebruikt, je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Duurt natuurlijk iets langer vanwege handel met een particulier, maar zeer tevreden!

goedkoop een boek gevonden wat nergens anders te krijgen was

mooie gekken hiero

Eenvoudig bestellen, Zeer snelle levering. Bedankt.

Fijne ervaring

Fijne ervaring

Super; snel geleverd en kwaliteit in orde.

Volgende dag werd het boek al geleverd, goed verpakt en kwaliteit zoals aangegeven. Aanzienlijk kunnen besparen op de nieuwprijs van een boek dat ik niet lang nodig heb. Informatie over bestelling in orde. Volgende keer zeker eerst op de site kijken!

Goeie ervaring met bookmatch.

Goeie communicatie, kreeg over push berichten via whatsapp dat vond ik fijn.

Een prima boekmatch

Voor het eerst gebruik gemaakt van bookmatch, voor de aankoop van een tweede hands boek. Dat is prima bevallen. Ik vind het leuk dat je kunt onderhandelen met de verkoper. De communicatie verliep vlekkeloos.

Tevreden

Tevreden met mijn aankoop en de snelle verzending

Snelle levering.

Netje snel geleverd.

Goed geregeld

Goed geregeld, Bookmatch houdt je op de hoogte tijdens het proces, tussen koper en verkoper.

Zoals het hoort

Alles ging zoals ik hoopte.

Prima service. Snelle mail

Makkelijk bestellen. Goede bemiddeling

Gewoon heel aardig en goed

goede boeken voor een goede prijs

Ik heb nu al een aantal keer mijn studieboeken bij bookmatch gekocht en alle keren is mij dit goed bevallen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je match en het voelt veiliger dan dat je je boeken op marktplaats koopt.

Het boek gekocht die ik wilde hebben, en de afwikkeling is uitstekend gedaan.

Lekker snel en je wordt goed op de hoogte gehouden

Goed geregeld!

Blij dat er zo’n site bestaat.

Verkoop ging gesmeerd

Berichtje dat een van mijn boeken verkocht was, inpakken, verzendlabel uitprinten, afgeven. Klaar.

Een kanttekening, 1e bestelling werd geannuleerd, helaas zonder opgaaf van reden.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort