Snelle reactie op mijn vraag per mail, goede service

Duidelijk antwoord op de vraag die ik had gesteld!

Heel goed en snel!

Ik be heel tevreden,was heel snel geholpen!

Duidelijk, netjes en overzichtelijk

Zie boven

Gebruiksvriendelijk en snel

Ik zocht een bepaald boek en vond deze op Bookmatch. De prijs was in vergelijking met de nieuwprijs zeer schappelijk. Na bestelling binnen 3 dagen het boek in de brievenbus. Helemaal top!

Erg prettig

Je wordt goed op de hoogte gehouden en mijn boeken waren erg snel binnen!

Prima verlopen

Boek werd snel verstuurd nadat ze akkoord ging met het bod.

Top geregeld

Snelle afhandeling, prettige site, makkelijk bieden en aankopen of verkopen.

Ze doen wat ze beloven

Ik kwam toevallig op de site terecht omdat ik een leerboek zocht, meteen besteld, alles verloopt keurig en je word op de hoogte gehouden van de status van opsturen, bericht naar de verkoper. Kortom zeker aan te bevelen

Ik heb gelezen dat er veel problemen waren vooral bij verkoop. Ik heb echter nu een boek twv ongeveer 60 euro gekocht voor 13 euro incl verzendkosten. Het boek was in goede staat. De verkoper liet zelfs weten dat ze het wat later ging verzenden en de reden hiervan. Voor mij was het het zeker waard, ik vrees alleen dat de verkoper niet veel winst maakt.

Goede ervaring

Boek gekocht en was zelfde dag nog afgehandeld. Boek kwam netjes verpakt en in goede staat. Ga er zeker vaker naar tweede hands boeken kijken en ook zelf te koop zetten. Waarom nieuw kopen als je een boek ook een tweede kans kan geven.

Fijne website

Website werkt uitstekend. Makkelijk in gebruik en efficiënt.

Uitstekende communicatie

Je wordt na elke stap via e-mail op de hoogte gesteld

Nieuwe manier voor mij maar super

Duurt iets langer dan normaal maar goede manier van verzenden

Zeer goed geregeld

Zeer goed boek in goede orde ontvangen

Snel, makkelijk en netjes

Snel, makkelijk en netjes

Heb binnen 2 dagen het bestelde boek ontvangen. Er zat zelfs een lief briefje bij als steun om de Corona tijd door te komen! Alles was naar wens.

Verloopt netjes

Boek gevonden bij bookmatch, besteld, volgende dag in huis.

Ik zocht een boek via internet, zag dat het via Bookmatch werd aangeboden en heb het besteld. De volgende dag werd het al bezorgd! Snel en keurig.

Was zeer goed.

Alles is gegaan volgens afspraak.

Snel en afspraken worden nagekomen

Snel en geen verzendkosten

Dankzij een slim verzendsysteem(geen verzendkosten, wel 2 euro eigen bijdrage) blijft je tweedehands gekochte boek goedkoop in aanschaf.

Boek snel ontvangen.

Prima verlopen, boek snel ontvangen.

Goed geregeld

Makkelijk te verkopen

DMV het verzendlabel is het verzenden snel en gemakkelijk. Betaling redelijk vlot. Snap wel dat het iets langer duurt, als de ontvangen vergeet te betalen misschien eerst de opdrachtgever laten betalen en dan pas de opdracht door te geven aan de aanbieder

Snelle service en goede projs kwaliteit

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort