Super service

Bestelde boek de volgende dag al in huis

Goed geregeld, bevestiging dat de koper de boeken ontvangt kan veel sneller.

Bevestiging dat de boeken zijn ontvangen door de koper kan veel sneller. Meestal duurt dit een week na een herinnering van Bookmatch. Ook uitbetaling door Bookmatch kan sneller (3 werkdagen). Verder is mijn ervaring met Bookmatch uitstekend.

Goede website, heldere uitleg, vlotte afhandeling bestelling

Ik ben aangenaam verrast door de serviceverlenende opstelling van Booknext. Ook het contact met verkoper boek verliep prima. Heb het boek goed verpakt ontvangen.

Heel netjes

Wat fijn dat dit bestaat! Studieboeken kunnen vaak best 2ehands gekocht worden, zonde toch als ze anders maar ergens liggen? Heel blij met Bookmatch!

Snelle reacties en goede service

Geleverd volgens afspraak. Duidelijke uitleg hoe het is geregeld bij jullie

Goed, verzorgt en duidelijk

Komt overeen met de verwachting

Zeer nette staat

Gebruiksgemak op 1!

Barcode scanner is een uitkomst! Geen isbn meer invoeren; nu gaat het foutloos

uitstekend

vlotte correcte afhandeling van zaken

Prima geregeld!

Besteld via link Facebook, binnen aantal dagen ontvangen, goed geregeld!

Sneller dan verwacht

Was snel en in goede staat.

Correcte afhandeling van matches

Er wordt actief gezocht naar beschibare matches, het leveren door de aanbieders wordt actief gevolgd en als de match niet lukt wordt het betaalde bedrag snel terug gestort. Alle boeken kunnen vinden, dus voor mij is het aanbod ook volledig genoeg.

Netjes en snel

Ik bestrl. Ik kreeg direct dag later het boek. Top. Ging netjes en snel

Communicatie was zeer goed en snel.

Goede communicatie. Snelle respons.

Boek is zeer snel verstuurd!

De gehele afhandeling verliep supersnel!

Snel bezorgt en boek was van mooie kwaliteit

Zal het iedereen aanraden

efficiënte en prettige website, snelle levering!

goeie zoekfunctie, makkelijk bestellen en betalen en had de boeken snel in huis

doen wat ze zeggen

Verrassend om achter de facade van marktplaats dit boekenforum tegen te komen. Vond het wel spannend omdat eigen identiteit wat afgeschermd is daardoor. Maar uiteinelijk werd ik door het hele proces hand in hand op de hoogte gehouden. Ook van het geleverde product heb ik geen klagen. Prima hoe ook de nazorg (ben je tevreden?) in elkaar zit. Een borging van kwaliteit, zo hebik het afhandelingstraject ervaren.

Meeste verkopers zijn erg vlot

Paar keer een verkoper gehad die erg traag was met verzenden. Dan kun je weinig anders doen dan afwachten of het goed komt.

Verzenden altijd makkelijk, ditmaal onverwachts wat lastiger

Via Bookmatch kan ik al mijn boeken verkopen, waarbij ik het grootste gedeelte van de aankoopprijs per boek kan terugkrijgen ten opzichte van andere mogelijkheden tot verkoop. Bookmatch verschaft een verzendlabel, waardoor versturen nog makkelijker wordt. Echter kwam ik erachter dat bookmatch geen label verschaft bij verkoop van boeken onder een bepaald bedrag. Normaal gesproken heb ik hier geen last van. Daarnaast werd via correspondentie ook aangegeven dat er een verzendlabel via bookmatch aangeschaft kon worden, beetje verwarrend. Om in de toekomst problemen te besparen heb ik extra navraag gedaan en de koopprijs van de resterende boeken iets omhoog gegooid.

Helemaal top

Helemaal top

Duidelijke website, via de mail goed op de hoogte gehouden, snelle service! En betrouwbaarder. Binnen 2 dagen had ik mijn boek binnen. Dankjewel Bookmatch

Compleet en simpel

Zo makkelijk om het boek dat je zoekt te vinden en het voor een passende prijs te kopen. Fijn dat verkoper ook beoordeeld kan worden.

Uitstekend!!

Snel en makkelijk, zeer tevreden

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort