Je wordt op de hoogte gehouden via de mail. Contact met de verkoper/ koper is mogelijk.

Makkelijk en snel

Snel en goed

Goede service en duidelijke info

Ze laten stapsgewijs horen hoe het er voor staat. Heldere informatie met de mogelijkheid de verkoper een bericht te sturen.

SUPERRRR!

De boeken worden ontzettend goedkoop aangeboden en je krijgt echt waar voor je geld. Ik ga vaker gebruik maken van deze dienst. Ik heb hier nu na 1 keer al honderden euro’s bespaard. Super!!

goed geholpen en product netjes op tijd geleverd. klanten vriendelijkheid.

alles is goed verlopen zonder problemen en product binnen helemaal blij. top

Duurt te lang als je het snel moet hebben

Heel tevreden met Sander van Dijk Maar...... Sanne Rutten heeft 2x bookmatch afgebroken. Ze wilde verschil delen, daar ga ik mee akkoord en vervolgens breekt ze hem af om hem aan een hogere bieder te verkopen. Dit werkt dus niet!! Misschien Sanne Rutten hierop aanspreken!!!! Nu kan ik niet op tijd gaan leren.

Makkelijk zaken doen

Vind een boek en Bookmatch regelt verder de afhandeling. Heel handig

Vriendelijk, betrouwbaar en supersnelle levering

Vriendelijk, betrouwbaar en supersnelle levering

Meerdere goede ervaringen!

Ik heb inmiddels al meerdere boeken gekocht via Bookmatch. Het gaat super makkelijk, en de boeken worden steeds snel en goed verpakt door de verkopers verzonden!

Erg goed

Een erg handige site om boeken te kopen. De service is erg goed, de reactietijd op een vraag aan de klamtenservice of infoservice is snel. Het enoge nadeel wat ik kan bedenken is dat het soms lang kan duren voordat een verkoper reageert (deze heeft 10 dagen om te reageren). Ik zou deze tijd liever wat korter zien. Voor de rest is het echt top! Ik ben dan ook erg tevreden.

Makkelijk, snel en klantvriendelijk

Zowel boeken kopen als verkopen via Bookmatch is wat mij betreft een hele fijne manier!

Doordat bol.com een boek niet had dat ik zocht kwam ik bij ‘Bookmatch’ terecht. Ik had mijn boek snel gevonden en deze werd snel bezorgd. Betaling ging ook goed. Heel betrouwbaar!

fantastisch

goede service

alles heel goed werkzaam bij Bookmatch ben erg tevreden.

alles professioneel !!

Zeer goed bevallen

Duidelijk, snel gevonden, snel geleverd en zoals omschreven.

Even zoeken in het begin, maar werkt prima!

Makkelijk je boeken te uploaden, netjes bericht bij een koper en reminders voor verzenden. Goed geregeld!

Uitstekende service

Mijn bestelling binnen een dag ontvangen. 1 bestelling wilde ik annuleren. Binnen no time werd ik terug gemaild dat het was verwerkt. Goede communicatie vanuit jullie!

Goede duidelijke communicatie

Prettige ervaring.

goede ervaring!

geduldig :-)

Snel en goedkoper

Vaak goede en mooie boeken kunnen bemachtigen waarvoor je in de winkel het dubbele zou moeten betalen

goede service

nadat we een boek gezien hadden, hebben we een bod geplaatst. snel antwoord van verkoper en snel boek ontvangen.

Makkelijk vinden van goede tweedehands boeken.

Duidelijke site om tweedehands boeken te vinden. Goede service en snelle levering

perfect

erwas spoed bij mijn levering, en is inderdaad heel snel geleverd

Alles wordt tot het eind netjes gecommuniceerd

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort