snelle levering.helaas was mijn brievenbus niet op het pakket berekend waardoor de verpakking behoorlijk beschadigd was.Misschie een volgende keer beter als pakketpost.

Goede communicatie

Goede communicatie

Superfijn om zo een boek aan te schaffen

prima site goede communicatie en afhandeling

koop en afhandeling perfect, goede communicatie. Je wordt elk moment op de hoogte gehouden. zeker een aanrader als je op zoek bent naar boeken voor je school.

vlotte afhandeling

Hele prettige manier om je boeken te verkopen

Het is een makkelijke manier om je boeken online te koop te zetten. Via Homerr kun je vervolgens de boeken goedkoop verzenden en wanneer de koop afgerond is staat het geld snel op je rekening.

goede service, optijd.

op tijd geleverd, zo goed als nieuw boeken, beste service

Ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden. Het boek had ik snel in huis en zag er netjes uit.

Overzichtelijk, duidelijke communicatie

Voor het eerst via booknext iets besteld. Uiterst goed bevallen. Communicatie rondom bestelling, verzending en financiële afhandeling was zeer helder.

Het door mij aangevraagde boek werd snel en keurig verpakt geleverd. Helemaal tevreden mee

Prima, duidelijk, correct en zorgvuldig

Ik had nog nooit via bookmatch een boek gekocht maar het was een prima ervaring. Mooie prijs en alles was verder naar wens. Boek was maandag besteld en werd zaterdag geleverd.

snel en accuraat

Bestelling is snel geplaatst. De levering is overeenkomstig afspraak.

Verkoop proces verloopt altijd soepel

Prima bemiddeling tussen koper n verkoper

Snel en simpel geregeld

Boeken verkopen en kopen gaat makkelijk. Alles wordt voor je geregeld.

Redelijk concept

De service is goed opgebouwd. Alles werkt gemakkelijk, het is betrouwbaar, en duidelijk. Echter vind ik wel dat de bemiddelingsbijdrage, en de prijzen niet helemaal redelijk zijn. -Volgens mij kloppen de prijzen die aangegeven staan van (andere aanbieders verkopen dit boek voor ... euro) niet. -Vervolgens stel je een prijs in, en kom je er later achter, dat dit veel minder uitvalt, vanwege het aftrekken van bemiddelingsbijdrage en verzendkosten.

Betrouwbaar duidelijk gebruiksvriendelijk

Goede ervaringen met verkoop en koop Handige website Fijn om te plaatsen en on te zoeken Goede service mocht er iets mis gaan En ben blij dat Bookmatch bestaat

Duidelijke site. Alles is goed geregeld omtrent verkoop en verzending!

Betrouwbare fijne manier van zaken doen

Dit was voor mij de eerste keer dat ik via Bookmatch kocht en was heel benieuwd. Het feit dat zij als tussenpersoon alles regelen en niet uitbetalen voor je aangeeft dat je het boek ontvangen hebt geeft een vertrouwd gevoel. Je wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Perfect?

Zeer snelle en goede service! Ik Jan Bookmatch zeker aanraden!

Gemakkelijk en overzichtelijk

Het is heel gemakkelijk om je studieboeken via bookmatch te bestellen. Je krijgt een overzicht met verkopers van het door jou gezochte boek en kan daar een keuze uit maken.

Handig dat er pas uitbetaald wordt als het boek ontvangen is. En fijn dat jullie er zelf ook op letten of iemand wel of niet verstuurt.

Top ervaring

Snelle reactie wel via mail

Uiterst vriendelijke dame die snel antwoord gaf op mijn vraag.

Goede informatieverstrekking.

Bookmatch houdt je prima op de hoogte van het verloop van verkoop en verzending. Houdt de belangen van zowel de verkoper als van de koper in de gaten.

Top service!

Snel en duidelijk antwoord op vragen. Je wordt van iedere stap van de transactie duidelijk op de hoogte gehouden.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort