Top service!

Snel en duidelijk antwoord op vragen. Je wordt van iedere stap van de transactie duidelijk op de hoogte gehouden.

Een eerste geweldige ervaring!

Ik heb het boek snel, goed verpakt in zeer goede staat ontvangen. Ik ga zeker vaker een boek bestellen. Ik heb veel vertrouwen in Bookmatch.

Gemakkelijk en snel van je studieboeken af.

Goede service, duidelijke website en bovendien garantie.

Werkt eenvoudig,simpel , en eerlijk!

Super handig geregeld!

Nice book

So fast delivery, the book lookssame as discription,really really happy to have the book on time. A 5 star is a must. Thank you seller for this book. Carry on !

Prima, duidelijk, snel, veilig.

Zie titel. Werkt prettig en snel.

Twee boeken PW gekocht van twee verkopers

Mijn ervaring met bookmatch is goed. Duidelijke informatie, de mogelijkheid om de verkopers zelf een bericht te sturen. Duidelijke uitleg wanneer de verkoper het boek kan leveren. 10 dagen. Als je het boek hebt ontvangen stuur je een bevestiging zodat ze de verkoper kunnen uitbetalen. Bevestig je niet krijgt de verkoper binnen 7 dagen betaald. De ene verkoper is er rap bij de andere doet het rustig aan. Is mijn ervaring. Toch blij met het resultaat.

Bookmatch wat een super service

De ervaring wat ik heb voor de eerste keer is top boekmatch

Bookmatch communiceert duidelijk over de status van je bestelling. Mijn eerste bestelling was geannuleerd door de verkoper, maar ik kreeg direct een mail met alternatieven voor het artikel

Goede en handige service.

Snel gevonden wat ik zocht en verzender snel verzonden

Soepel en efficiënt

Eenvoudig proces. Een milieuvriendelijke manier om boeken bij een tweede liefhebber te bezorgen.

Betrouwbaar

Ben blij met de afhandeling, communicatie en betrouwbaarheid

Snelle levering, boek zoals beschreven

keurig proces van tweedehandsboeken van verkoper bij nieuwe eigenaar brengen

1e keer dat ik hier bestelde, maar zeer tevreden: goed proces, duidelijke stappen, gevoel van "niet-bedonderd worden". Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle afhandeling!

Aanrader en MVP

Echt een uitkomst nu al een aantal Boekel. Zo mogen verkopen ! Top aanrader!!!

Tevreden, maar onduidelijke e-brief voor wat betreft wanneer ik op de verzender zou kunnen reageren.

Ik heb niets aan het bovenstaande toe te voegen.

Ik vind bookmatch geweldig.

Ik heb nu een paar goede ervaringen met bookmatch! Het scheelt enorm wat betreft prijs en de communicatie, verzending , betaling verloopt keurig!

Goede service van iedereen bij Jullie KLant vriendelijk Tip doorgaan zo GR BERT

Makkelijk te bestellen

Duidelijke site waarop de benodigde boeken makkelijk te bestellen zijn

Prima deal

Prima deal gesloten!

Prima om mijn boeken te verkopen !

Super snelle reactie en snelle levering

Mijn eerste ervaring met bookmatch. Meteen een goede:) Word snel gereageerd en binnen 2 dagen boeken in huis.

Goed geregeld

Bookmatch is een fijn bedrijf met goede communicatie!

Snel verkocht, goede procedure

Ik vond de bookmatch snel werken en heel comfortabel met het kopen van de postzegel etc. Ik vond wel dat het lang duurde voordat de aankomst door de koper bevestigd werd en het geld "binnen" is. Al met al ben ik zeer tevreden!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort