Perfect!

Geweldig studieboek kunnen kopen via bookspot! Echt heel blij mee!

Al mijn boeken van mijn HBO studie zonder problemen verkocht, zou het iedereen aanraden om te verkopen en kopen. Rechtstreeks contact met elkaar is mogelijk en alles is duidelijk.

Super goed

Perfecte communicatie en service. Top mensen

Fijne site om je (tweedehands) boeken te kopen!

Fijne website! Wel veel bemiddelingskosten

Erg fijn om je boeken op deze manier te verkopen, houden wel veel geld in als 'bemiddelingskosten', dat is een beetje jammer.

Goede en betrouwbare afhandeling

Goede ervaring met bookmatch! Zeer betrouwbaar en goede afhandeling van zaken

Uitstekend tussenpersoon

Snel, correct en gebruiksvriendelijk!

Heel fij

Snelle reactie en goede ondersteuning

Super goed

Super handig

Bookmatch sluit aan in aanbod als mijn behoefte aan vlot en persoonlijk contact met de aanbieders.

Hebben meestal wat ik zoek. Boeken worden snel en goed verpakt verzonden en het contact met de aanbieders is vlot en persoonlijk.

Wanneer het niet goed faat

Wanneer er een zending niet goed gaat, dan krijg je je geld retour.

Topservice

Prima verzorgd en netjes geregeld.

Je wordt goed geïnformeerd, het verkopen is uitstekend geregeld

Het traject van elke match wordt keurig begeleid met standaardmails, waardoor je in elke fase weet waar je aan toe bent. Berichtenwisseling met de (ver)koper is mogelijk. Veel werk wordt je op die manier uit handen genomen. Enige “glitch” is dat iedere eerste melding van een aankoop twee keer verzonden wordt. Verder niets dan lof!

Zoals altijd weer goed geregeld

Al diverse keren gebruikgemaakt van het kopen van 2e hands studieboeken via Bookmatch. Tot nu toe altijd goede matches en prijzen. Boeken veelal in zeer goede staat.

Zeer goede ervaring

Je wordt goed op de hoogte gehouden en als het niet geleverd wordt, dan wordt het betaalde snel teruggestort. Ga zeker hier meer gebruik van maken.

prima, vlot, betrouwbaar

De communicatie was goed; De bemiddeling voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Duidelijk.

Prima informatie. Word goed op de hoogte gehouden. Goedkope en milieuvriendelijke manier van verzenden.

Super makkelijk!

Ik had hier nog niet eerder een boek besteld, maar ik ga het zeker weer doen. Het was makkelijk en het ging heel snel.

Snel en gemakkelijk

Snelle en makkelijke manier van verkopen.

Eenvoudig te bestellen en keurig volgens afspraak

Eenvoudig te bestellen. Boeken waren van goede kwaliteit. Afhandeling en controles zijn goed

Leuke ervaring met online kopen

Geweldige ervaring met het kopen van het boek

Ik had binnen een paar uur het boek dat ik nodig had voor een paar euro goedkoper dan normaal.

Mijn ervaring was erg goed met deze persoon!

fijn, snel en zag er netjes uit!

Tevreden

Duurt lang voordat boeken verkocht zijn. Word weinig reclame gemaakt. Toch nog een boek verkocht. Hierover tevreden.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort