Prima ervaring

Ik ben zeer tevreden over de wijze van verzending en afhandeling van mijn bestelling. Het boek zag er keurig uit, ik ontving het, ondanks de seizoens- en coronadrukte, snel. Een aanrader!

Alles ging vlot en was duidelijk

Enige jammere vind ik dat als iemand mij 1 ster geeft, daarvoor geen uitleg gegeven wordt

De afhandeling van booknext heeft me prettig verrast en is zeker voor herhaling vatbaar.

Zie hierboven in een zin

Goede website, nette afhandeling

Alles verloopt, smooth niemand loopt risico's, Homerr ook prima om te verzenden.

Topper

Altijd ideale site om school boeken te verkopen. Met realistische prijzen + lagere servicekosten dan BOL.com. Nooit problemen mee! Klantenservice werkt goed mee.

Handig, snel en eigenlijk ook best gezellig verkopen zo ;-)

Net als je denkt - dit boek zal ik wel nooit meer verkopen - komt er weer een mailtje met een verzoek tot verzending. Het is prettig geregeld, servicegericht en overzichtelijk. Ja, ik ben wel fan van op deze manier van boeken verkopen.

Makkelijk geregeld

Snel geregeld, makkelijk met code

Heb mijn boeken in goede orde ontvangen. Verzender wordt pas uitbetaald na bevestiging dat ik de boeken heb ontvangen.

Mijn eerste ervaring met Booknext is uitstekend.

Ik zocht een boek met de originele cover. Deze hier gevonden voor een acceptabele prijs. Mede gezien de toestand van het boek. Deze was prima, conform de beschrijving van de verkoper.

Moeilijk is geen direct contact met verkoper te hebben.

Achteraf prima verlopen, maar onzekere periode tussen betaling en levering is erg onprettig. De ñaam escrow betekent in het Frans oplichter, dus niet okay voor mij.

Duidelijk en snel

Snelle levering en duidelijke afronding voor beide partijen.

Heel slecht

Na maanden bestelling pas ontvangen. Organisatie verkoper uitbetaald zonder bezorg bevestiging. Geen bericht van klantenservice ontvangen.

Dik tevreden!

Niet bekend met bookmatch. Jullie gaan discreet met gegevens om. Verrast door het snelle handelen en ontvangen van het bestelde. Eén puntje; het nr wat bij bestelling hoorde, kon niet geverifieerd worden bij Dpd/DHL.. bij hen onbekend..(!?). Dat gaf bij mij een wat onbevredigd gevoel. Zie dit als aandachtspunt.

perfect!

je betaalt een beetje extra, maar dan word je op de hoogte gehouden van de verkoop/verzending en persoonlijk gevraagd naar de aankomst van je pakket. Deze service vind ik het zeker waard! prima gedaan.

Fijn en transparant systeem.

Fijn en transparant systeem. Voor een eerste keer aanschaf via deze weg was voor mij niet alles duidelijk maar ik kreeg zeer vlot en adequaat hulp vanuit de klantenservice.

Alles prima geregeld!

Deze boek aankoop was mijn eerste ervaring met booknext. En alles was prima in orde.

Het werkt uitstekend en het maakt blij, want je hergebruikt.

Het is een zeer eenvoudige manier om zo goed als nieuwe (studie)boeken aan te schaffen. Duidelijke berichtgeving en als bonus hergebruik je een boek. Win-win. Een absolute aanrader!

Levering niet compleet

Ik heb een boek besteld (Cambridge C1 Advanced) dat niet compleet afgeleverd is. Er zitten die audio CD’s niet bij.

Slordig

Ik heb u tijdig op de hoogte gebracht van het feit dat ik het boek retour heb gestuurd. Niet zij, maar IK moet mijn geld terugkrijgen!!

Snelle match!

Snelle match voor een boek dat ik zocht Snelle verzending

Makkelijk

Het gaat veel gemakkelijker dan bijv bol.com. Doordat je met de app kan scannen. Prima site! Ik ben erg tevreden!!!

Perfect!

Goede service!

Zeer snel en netjes, boeken zijn prima in orde.

Netjes geregeld. Uitzoeken en bestellen was duidelijk en de boeken waren komen vrij snel.

top

soepel

Lange verzendduur

Duurt lang voordat ik mijn geld ontvang. Ook de bemiddelinsbijdrage vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort