Bookmatch wat een super service

De ervaring wat ik heb voor de eerste keer is top boekmatch

Bookmatch communiceert duidelijk over de status van je bestelling. Mijn eerste bestelling was geannuleerd door de verkoper, maar ik kreeg direct een mail met alternatieven voor het artikel

Goede en handige service.

Snel gevonden wat ik zocht en verzender snel verzonden

Soepel en efficiënt

Eenvoudig proces. Een milieuvriendelijke manier om boeken bij een tweede liefhebber te bezorgen.

Betrouwbaar

Ben blij met de afhandeling, communicatie en betrouwbaarheid

Snelle levering, boek zoals beschreven

keurig proces van tweedehandsboeken van verkoper bij nieuwe eigenaar brengen

1e keer dat ik hier bestelde, maar zeer tevreden: goed proces, duidelijke stappen, gevoel van "niet-bedonderd worden". Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle afhandeling!

Aanrader en MVP

Echt een uitkomst nu al een aantal Boekel. Zo mogen verkopen ! Top aanrader!!!

Tevreden, maar onduidelijke e-brief voor wat betreft wanneer ik op de verzender zou kunnen reageren.

Ik heb niets aan het bovenstaande toe te voegen.

Ik vind bookmatch geweldig.

Ik heb nu een paar goede ervaringen met bookmatch! Het scheelt enorm wat betreft prijs en de communicatie, verzending , betaling verloopt keurig!

Goede service van iedereen bij Jullie KLant vriendelijk Tip doorgaan zo GR BERT

Makkelijk te bestellen

Duidelijke site waarop de benodigde boeken makkelijk te bestellen zijn

Prima deal

Prima deal gesloten!

Prima om mijn boeken te verkopen !

Super snelle reactie en snelle levering

Mijn eerste ervaring met bookmatch. Meteen een goede:) Word snel gereageerd en binnen 2 dagen boeken in huis.

Goed geregeld

Bookmatch is een fijn bedrijf met goede communicatie!

Snel verkocht, goede procedure

Ik vond de bookmatch snel werken en heel comfortabel met het kopen van de postzegel etc. Ik vond wel dat het lang duurde voordat de aankomst door de koper bevestigd werd en het geld "binnen" is. Al met al ben ik zeer tevreden!

Makkelijk, snel en ik ben uiterst tevreden

Ik heb een aantal boeken gekocht en zelf al veel verkocht via Bookmatch. Het is makkelijk (invullen isbn nummer, eventueel nog wat gegevens aanvullen) om de boeken op Bookmatch te zetten. Dat je een verzendlabel bij hen kunt kopen die goedkoper is, dan als je zelf verzend via Post.nl, vind ik ook heel fijn. Kortom, ik ben erg tevreden.

Goed geregeld

De eerste x dat ik hier een boek besteld heb. Werd prima afgehandeld. Gaat niet super snel, maar goed te doen.

Gewoon goed

Geen rare dingen, gewoon prima transactie

Duurde wel eventjes maar kon de boek meteen ophalen op de afgesproken plek meteen die dag toen ik geïnformeerd werd dat het geleverd was.

Met veel gemak boeken kopen en verkopen

Op de website van Studystore kan je heel makkelijk de studieboeken zoeken die je nodig hebt en je eigen studieboeken verkopen. Je kan op meerdere manieren zoeken (isbn scannen of invoeren of op titel). De afhandeling van koop of verkoop gaat ook handig en veilig.

Boek verkocht

Snel verkocht