Heel onduidelijk

Het hele proces is erg onduidelijk. Ik krijg een berichtje dat de verkoper het boek heeft verzonden. Kom ik 9 dagen later bij mijn afhaal punt, blijkt daar nog niks te zijn aangekomen. Dus navraag gedaan. Blijkt het boek nog niet verzonden te zijn.... waarom krijg ik bericht dat het boek wel verzonden is? Naja dan duurt het vervolgens nog 2 weken voordat het op de locatie is afgegeven waar ik het kan ophalen... ik heb dus meer dan 3 weken op 1 pakket moeten wachten! Volgende keer haal ik het boek wel van marktplaats, dan heb ik hem binnen een week!

Fijn

Super snel geleverd en he boek voldeed aan de verwachting.

Vlotte afhandeling

Het ging vlot, boek is netjes en goedkoop. Bedankt!

Voor eerste keer Bookmatch gebruikt. Vond het wat anders dan anders. Maar ik moet zeggen: het heeft voor mij prima gewerkt. Ik ben er blij mee.

Een goede plek om tweedehands boeken te kopen.

Ik heb een calculus boek goedkoop gekocht. Hij was in zeer goede staat en kwam redelijk snel binnen. (Op zondag besteld en woensdag om 5 uur binnen). De website is overzichtelijk.

Prima contact, snelle betaling.

Doen waarvoor ze zijn. Contact tussen koper en verkoper.

Opvolging van de bestelling was uitstekend.

Ik had de boeken binnen 2 dagen thuis. Je wordt prima op de hoogte gehouden van het bestelproces middels mails. De boeken zijn er goed uit en ik heb op flink op de kosten bespaard.

Fijne manier om boeken te verkopen!

De communicatie tussen verkoper en koper verloopt heel soepel door de tussenpersoon. Daarnaast is de site heel handig en overzichtelijk.

Boek werd snel geleverd in was in uitstekende staat.

Goed aanbod, prima kwaliteit van het geleverde en snel bezorgd.

Werkt prima

Zeer tevreden!

Goede ervaring. Heb nu een aantal keer een boek gekocht en tot nu toe perfect en snel afgehandeld

Top geregeld

Niks op aan te merken

Betrouwbaar bedrijf, werkt keurig

Communicatie is erg goed. Je krijgt gelijk antwoord als je een vraag hebt. Boeken netjes ontvangen. Een echte aanrader

Degelijk en betrouwbaar

Wanneer nu iedere online aanbieder hetzelfde presteert als Bookmatch kunnen alle klachten sites opgedoekt worden.

Ik ben tevreden. Bedankt voor uw reactie. Met groeten Khatera Sarwari

Goed systeem en de verkopen gaan snel er wordt alleen wel heel veel ingehouden aan bemiddeling

Duidelijk

Duidelijke communicatie en per mail super goed bereikbaar

Duidelijk en lekker snel.

Duidelijke omschrijving van het boek. En een snelle levering. Helemaal tevreden.

Goed op de hoogte gehouden!

Goede communicatie

Uitstekende dienstverlening

Het proces tussen match en afhandeling is strak uitgevoerd. Dus ik zou een ieder zeker aanraden om via Bookmatch te kopen of te verkopen.

ok

ok

Top en mooie boeken voor zacht prijsje

Als jer snel bij bent kun je veel op de kosten besparen en de service van Bookmatch is super!

Super snel en boeken in zeer goede staat!

Je wordt zeer goed geïnformeerd over de status van bestelling/ verzending. Korte lijntjes met de verkoper en super snelle verzending! Top!!

Uitstekend in de communicatie

Uitstekend in de communicatie