prima keurig

x

Goed, overzichtelijk en snel

Ik vind het erg gemakkelijk om boeken aan bieden en te verzenden

Correct, duidelijk en zonder risico.

De verkoper wordt uitbetaald zodra ik aangeef het pakketje binnen te hebben. Boek was in de staat zoals verwacht.

Top, had binnen 2 dagen boek binnen

Werkte gewoon heel makkelijk.

Gewoon echt goed!

Makkelijke manier om boeken te verkopen.

Al met al ging de verkoop makkelijk. Bevestiging van acties die gepleegd waren, waren duidelijk en compleet. Wat ik vooral kon waarderen is dat op een vriendelijke manier ik aangesproken werd op mijn ogenschijnlijk traag handelen. De afhandeling van het geheel van de match was snel en concreet.

Positief

Zoals omschreven .

Prima geregeld

Duidelijke informatie en snelle levering

Professionele werkwijze

Praktische website, snel handelen en afhandelen. Kortom heel professioneel.

TIP: boek niet ontvangen, wel je geld kwijt?

Bookmatch stuurt je een waarschuwing: als je niet binnen één dag reageert, dan betalen we de verkoper uit. Maar het boek komt niet. Misschien niet eens verzonden? Verkeerd bezorgd? Je moet er goed op letten en niet denken "misschien is postnl wel vertraagd". En dan nog wat extra afwachten. Meld dan meteen dat het boek er nog niet is, dan zet Bookmatch de uitbetaling 'on hold'. Misschien komt het alsnog. Bookmatch zegt dat ze het geld terugbetalen als het misgaat.

Perfect geregeld

Heel goed en goede communicatie. Veel dank.

Wel groot bereik maar bookmatch eist hoopt geld van beide kanten

Vond deel dat bookmatch voor zichzelf opeist van mij als verkoper eerst redelijk, tot ik er achter kwam dat zij bovenop mijn prijs nog een opslag deden die ze de koper rekenen. Zo is het aandeel van de opbrengst voor Bookmatch wel erg hoog.

Hele snelle goede service. Gaat eigenijk allemaal vanzelf. Ik zeg zo doorgaan

prima ervaring- goede voortgang en afhandeling van de bestelling

Enige opmerking is dat de verzending via Homerr wat trager is dan ik met overige bezorgers ben gewend. Maar dat wist ik vooraf, want het staat op hun website. Maar heb je iets snel nodig, dan is het wel handig om dat vooraf te weten. Vanuit Booknext wordt er snel en adequaat op mail gereageerd,

Uitstekend.

Snelle en erg duidelijke instructies. Top

Prima platform voor gebruikte boeken

Bookmatch werkt heel goed, snel en veilig voor zowel koper als verkoper. Mijn enige bezwaar is dat alleen boeken met een ISBN nummer in aanmerking komen, en er is ook veel vraag en aanbod van oudere boeken.

Erg handige website voor 2de handsboeken

Erg handige website voor 2de handsboeken

Goed en goedkoper een praktisch nieuw studieboek, geweldig!

Ik kon snel het juiste boek vinden en zelfs nog de optie om te bieden. De afhandeling ging super snel en vind deze manier van handelen ook erg veilig voor koper en verkoper.

Hij werkt helaas niet kan er niet in?

Hij werkt helaas niet kan er niet in?

Persoonlijk en klantgericht

Zeer correct naar zowel klant als verkoper toe. Persoonlijk en actief. Betrouwbare service.

Duidelijke communicatie met handige hulpmiddelen zoals een appje bij verkoop van boeken

Meerdere boeken verkocht via Bookmatch, hele fijne website. Bij verkoop van boeken wordt meteen een Whatsappbericht verstuurd waardoor je snel het boek kunt inpakken en verzenden. Over elke stap in het proces krijg je een mail, heel overzichtelijk!

prima service

postbode zag geen kans het pakketje tijdig te bezorgen. door actie van bookmatch kwam het toch nog in orde. het feit dat de verkopen pas betaald krijgt nadat je je boek hebt ontvangen, geeft zekerheid.

Snelle levering en eerlijke prijzen.

Het was er echt al na 2 dagen

goede site, komt vertrouwelijk over. Makkelijk contact met de verkoper. Heb een boek voor een mooie prijs kunnen kopen!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort