Voldoende...

De verzendsticker voor mijn pakketje kon niet gemaakt omdat het bedrag te laag zou zijn. Ik denk echt dat die optie voor iedere verzending mogelijm moet worden. Daar beaalt je klant gewoon voor en nu komen die kosten op rekening van de verzender en je winst weg is.

Helemaal goed

Snel en efficiënt

Goed ontvangen.

Snel ontvangen

Prima ervaring

Alles prima

Supersnel

Op een snelle en veilige manier een tweedehands studieboek gekocht. Gisteren besteld vandaag al in huis. Je betaald via iDeal heel gemakkelijk. Zodra je bestelling is geleverd geef je dit door en wordt de verkoper betaald. Een veilige manier van betalen.

vetrouwd handelen

mooie dienst , circulaire economie past het prima in

Prima en duidelijke service

Heldere samenwerking met bookmatch. Je wordt goed op de hoogte gehouden vd gang van zaken.

Verrassend goed, compleet, professioneel

De communicatie rondom de verkoop na een match verliep uitstekend. Op het juiste moment de gewenste info.

Boeken op tijd geleverd.

probleemloos geregeld

goede (automatische) communicatie en prettige site om te zien!

Super fijn en makkelijk, goed georganiseerd

Het is eenvoudig om op deze manier mijn boeken te verkopen. Goed georganiseerd en netjes afgerond.

Zeer snelle en nette afhandeling

Snelle en nette afhandeling

makkelijk en goed

snel te plaatsen op de site en prima geregeld na verkoop

Clean and Nice textbook.

Even better than the new book from Amazon. I just got another Griffin's book from Amazon which has terrible fold on the hardcover and inside

Prima levering

Boek in goed staat ontvangen.

Goed, netjes En vlot gegaan

Zoë heeft snel gereageerd. En de volgende dag de verzending geregeld. Het boek is onbeschadigd aangekomen. Ik was zelf door prive omstandigheden vergeten te reageren dat de zending goed is aangekomen. Mijn excuses hiervoor.

Snelle en keurige afhandeling

Positieve ervaring vanwege snel antwoord, snelle afhandeling en prima service

Prima levering

Boek is netjes. Snelle levering. Gewoon prima.

Goed verlopen

Snelle afhandeling

Heel erg goed geregeld

Duidelijke berichtgevingen richting koper en verkoper. Snelle reacties.

Gevonden en snel afgehandeld

Even zoeken en het gewenste boek was aanwezig voor een aangename prijs. Snelverstuurd via Hoomer.

Vlotte deal.

In 2 dagen geregeld.

Goede communicatie

Eenvoudig geregeld

Eenvoudig geregeld, middels een escrow account oftewel tussenrekening. Pas als produkt binnen is dan wordt verzender uitbetaald. Goed geregeld!

super

super fijn geregeld