Prima bemiddeling!

Prima bemiddeling en snelle reactie( Ik had twee keer betaald) Geld werd teruggestort en boeken waren in twee dagen binnen ! Zeer aan te raden.

top

snelle respons geen rompslomp

Geweldige marktplaats voor studieboeken

Voor een zeer redelijke prijs jouw studieboek overdoen aan de volgende student. Dit mooie platform maakt het mogelijk. Gebruikersvriendelijk en snel.

Supergoed

Snel, correct

Duidelijke procedure met snelle afwikkeling

Goede bemiddeling

Niet nieuwe boeken, wel in goede staat en tegen een schappelijke prijs.

Snel en goed

Hele goede site kan veel geld besparen door hier een 2e hands en soms een druk minder te halen. Ben erg blij met deze site. En het duurt niet lang voor ik het boek heb.

Prima, en snel

Het is belangrijk om de reviews van de verkopers te zien, om een verwachting van vertrouwen te zien.

correct en goede service

Eerst een beetje wennen maar alles is prima verlopen.

De eerste keer is eerst een beetje wennen maar nu terug kijkend kan ik oprecht zeggen dat het werken met Bookmatch prettig en persoonlijk is. Ook op mijn vragen is snel en adequaat gereageerd.

Een mooi alternatief om boeken een tweede leven te geven

Een zeer vlotte en adequate afhandeling. Jammer vond ik, voor de verkopende partij, dat email waarmee ik de betaling fiatteer, in de spambox belandde waardoor de verkoper, onterecht langer ip z’n geld heeft moeten wachten.

top

Prima manier om aan gebruikte boeken te komen.

Prima site, makkelijk en overzichtelijk.

Boek besteld en binnen 2 dagen binnen. Zeer tevreden met de service.

Ik vind dit echt super. Je zoekt je boek op isbn nummer en je kunt het boek kopen voor de originele prijs en je kunt kiezen voor een tweede hands exemplaar. Je krijgt meteen bericht dat zij de verkoper een bericht sturen om het naar je toe te versturen. Je kunt zelfs de verkoper een bericht sturen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt goed bijgehouden wanneer iets verstuurd is, binnen is of nog onderweg is. De verkoper krijgt het geld als je invult dat je deze goed hebt ontvangen en wilt houden. Ik ben echt super tevreden en zal iedereen Bookmatch aanbevelen.

Viel helaas tegen

Helaas niet tevreden, maar ik had al betaald dus er kan niks meer aan worden gedaan. Produkt is niet zoals omschreven. Er stond op de foto dat het bijbehorende spel erbij zat maar dit was niet het geval. Dus nu is het incompleet. Als ik dit geweten had, had ik de koop niet gedaan

Snelle levering en goed verpakt

Goede service en de boeken zien er goed uit.

Werd goed op de hoogte gehouden.

Fijn om ook rechtstreeks met de verkoper te kunnen praten.

Aanbod&service prima vervoerder Homerr erg traag

Het aanbod en de service is prima. De levering duurde erg lang via Homerr.

ideaal

makkelijke bruikbare site Snelle acties Vriendelijke mails

Hartstikke goed!

Helemaal tevreden!

Zeer positief!

Zeer snelle levering, schappelijke prijs. Pas betalen na ontvangst.

Bookmatch is heel makkelijk te gebruiken

Dit was de eerste keer dat ik boeken ging verkopen via een website. Bookmatch is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Prima verlopen

Voor de eerste keer een boek besteld. Het proces is heel duidelijk beschreven. Je kan precies zien of het boek al verstuurd is. Het boek heb ik binnen een paar dagen ontvangen en zag er goed uit. Ik ga hier zeker vaker boeken bestellen.

Top.

Zeer tevreden.