Snel bezorgd

Snelle afhandeling, prima geregeld

Boek in perfecte staat, goed verpakt, fijne communicatie.

Het duurde een weekje voor ik heb boek op de mat kreeg. Maar verder uitstekend. Duidelijke communicatie over de voortgang. Boek in perfecte staat. Goed verpakt verstuurd.

Deze service is zo goed alles klopt gewoon ,ze houden alles bij gewoon perfect geregeld.

Alles goed verlopen. Aanrader.

Zeer snelle service

Binnen 1,5 dag het bestelde boek geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden door een 6-tal stappen. Het boek werd zeer goed verpakt opgestuurd, is in nette staat aangekomen en voor een goede prijs. Tevreden klant, bedankt voor jullie zeer eenvoudige manier van handelen. Boeken krijgen op deze manier op een snelle manier een tweede leven!

Goed systeem

Snel en betrouwbaar

Komen na wat ze zeggen

Duidelijk, komen afspraken na, en koper is beschermd

Goed afgehandeld

Goed afgehandeld. De eerste keer reageerde een verkoper niet en kreeg ik mijn geld teruggestort.

Op een zeer goede wijze de aankoop afgewerkt.

Grandioos.

Dit was mijn eerste bestelling , zeker niet de laatste.

Snelle complete website

Een handige app die er voor zorgt dat je de studieboeken kunt verkopen. Onze dochter is gestopt met de opleiding. De boekenzitten nog in plastic. Ze krijgen zo weer een goede bestemming. Wij hebben dan weer een klein spaarpotje voor de boeken van de volgende opleiding.

Breed aanbod

Breed aanbod tweedehandse studieboeken. Betrouwbaar betalen en ontvangen van boeken.

Supersnel geholpen!

Had op korte termijn boeken nodig en dat lukte! De ene dag bookmatch ontdekt, de volgende dag boeken in huis. Heel fijn! Ook met dank aan de verzender natuurlijk!

Handige site als je niet nieuw wilt

2e hands kopen, handig op deze manier

easy

very easy interface. i dont have to worry about the money not returning if i dont get the book. very good client policy.

Goed boek en snelle verzenunf

Goede communicatie

Werd steeds goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Keurig geregeld

Keurig geregeld. Duurde wat lang om boek te ontvangen naar verder top.

Fijne communicatie en snel verzonden!

De communicatie met de verkoper was erg fijn. Snelle reacties, waardoor ik snel wist of dit het juiste boek was.

Perfect!

Het verloopt altijd erg goed via Bookmatch. Zeer tevreden over!

Werkt allemaal heel erg goed!

Paar keer nu een boek besteld. Super geregeld allemaal en gegarandeerd dat je je boek krijgt!

Erg fijne site, voor koop en verkoop van boeken.

Snelle reactie, goede service. Heel tevreden.

Perfect geregeld

Prima om je boeken op deze manier te verkopen. Duidelijke communicatie en alles snel in orde.

Erg fijne ervaring

Ik vind het een goede site! Het boek was snel verstuurd. Naast het snelle verzenden is het ook echt super fijn dat er een trackingscode wordt meegestuurd

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort