Hartstikke goed

Prima en duidelijk

Top, snelle levering en goede kwaliteit van boek

Echt een aanrader!

snelle en goede communicatie

goede afhandeling van problemen, geld terugstorten mag iets sneller

Prima, service en ben zeer tevreden

Boek besteld en eerste persoon had het boek niet, maar snel geld teruggekregen. Bij de andere persoon besteld en dit was snel in thuis! Kortom een prima service en een tevreden klant van Bookmatch.

bezorging duurde erg lang en product was beschadigd

Niet zo goed; bezorging duurde erg lang en product was beschadigd door slechte verpakking

Goefe service, snelle verzending. Veilig boeken kopen

Eenvoudige en heldere manier om je boeken te verkopen

Je boeken aanbieden op deze site is super eenvoudig. Het aanschaffen van een postlabel is ook erg handig vooral vanwege de track en trace optie die daar standaard bij in zit. De afhandeling van de verkoop gaat heel soepel, je wordt goed op de hoogte gehouden. Het inpakken van het boek is nog het meeste werk.

Beste

Goedkoop, snek afgeleverd en zeer goede staat. Dankjewel

Topklasse

Als de verkoper snel reageert heb je tweedehands boeken voor een mooie prijs. Verder zijn de medewerkers van bookmatch top en alert, mocht er iets mis gaan dan lossen ze alles snel op !!!!!!

Goed werk!

Prima verzorgd

Bestellen en in korte tijd gekregen.

Duidelijk, eenvoudig en alles naar wens!

Duidelijk, eenvoudig en alles naar wens!!

Het wiskunde B boek dat ik had besteld was er in drie dagen. Het was een puntgaaf exemplaar.

Handig en bereid je te helpen. Aanrader

Alles te vinden qua studieboeken. verkopers soms laks maar daar kan bookmatch niets aan doen, denken juist met je mee.

Makkelijk

Makkelijk en snel verkocht! Aanrader!

Snel opgestuurd en goede kwaliteit

Ik had problemen met mijn levering. Er werd heel snel gereageerd op mijn mails en ik ben goed geholpen!

Perfect geregeld!

Met bookmatch als intermediair loopt het proces voorspoedig. Fijn idee dat de betaling en verzending gemonitord worden.

Boek besteld en binnen paar dagen ontvangen! ik kan weer door met m'n les, super

Tevreden

Makkelijk, duidelijk en snel! Ik had net boek besteld en betaald gelijk werd alles heel duidelijk uitgelegd en werd ik van elke stap netjes op de hoogte gehouden! Het boek was er binnen er paar dagen en kwam precies zo binnen als mij verteld was! Ik ben erg tevreden!

Prima deal

Prima geregeld. Mooie prijs voor een net boek

De organisatie is prima. Alleen moet de boek verzender meewerken en dat duurt wel lang.

De organisatie en het idee is goed. Het systeem staat en valt met de inzet en medewerking van de verzender.

Bookmatch prima, koper reageerde pas na 1 week na verzenden vh boek, dat was minder.

Goed en professioneel afgewikkeld.

Goed en professioneel afgewikkeld

Zielhorsterweg 85 A