heel snel en heel goed geleverd en afgerond

Ik zocht een boek, wat moeilijk te vinden was en kwam meteen op de site van bookmatch. Daar was het boek in duidelijk omschreven staat. Ik heb het online gekocht en het kwam de volgende dag al in de bus. Prijs en service prima. Erg aan te raden!

Heel goed geregeld

Ik vind het een overzichtelijke website. Jullie doen heel goed je best om te zorgen dat zowel koper als verkoper goed weet waar hij/zij aan toe is. Het WhatsApp-bericht was voor mij teveel van het goeie. Per mail het proces begeleiden vind ik genoeg. Fijn dat we als partijen ook berichten aan elkaar kunnen sturen! Vriendelijke groet, Anouk Sonnemans

Goede service Vriendelijkheid Aanrader voor ieder een Altijd open staand voor vragen In 1 woord HEEL TEVREDEN

Snelle afhandeling, goede klantenservice

Fijne manier van boeken verkopen, goede klantenservice. Snelle reactie, heel behulpzaam.

snelle afhandeling van de koop

Bookmatch hield mij goed op de hoogte van de verschillende stappen in het bestelproces, dat geeft veel duidelijkheid.

Het verliep allemaal heel makkelijk. Ook zeer tevreden over de snelle actie betreft het versturen. Echt super.

Betrouwbaar en goed van a tot z

Betrouwbaar en goed van a tot z

Het is goed

Super.

Wat een geweldig concept. Goede contact tussen Bookmatch en de verkoper. Alles wordt goed in de gaten gehouden via berichten en mail. Binnen twee werkdagen al in huis. Eerst het boek bekijken en beoordelen voordat de verkoper hun geld krijgen. Echt super. Wij zijn heel blij met Bookmatch.

zeker aan te raden :)

De plek om je studieboeken te vinden: duurzaam, goedkoper en goed geregeld.

Echt super. Hier vind je erg veel studieboeken die zeker nog een 2de ronde mee kunnen. En voor een stuk minder geld dan een nieuwe. Met veel informatie zoals welke druk en isbn nr. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste versie aanschaft. En zonder risico. Bookmatch weet precies hoe dit goed te regelen.

Snel service, duidelijke to the point communicatie over werkwijze en levering.

Direct mail na bestelling en betaling over de verdere werkwijze. Goede uitleg over de verdere stappen en ook het pas betalen van de verkoper nadat ontvanger de ontvangst bevestigd.

Goede en snelle service

Kortom heel tevreden

Prima site

Goede tussenpersoon. Vlot reageren en afhandelen.

Snel, safe en simpel

Goede service en duidelijk

Mooi boek!

Ondanks dat de verpakking volledig kapot was (post NL had er een zak omheen gedaan) ziet het boek er tiptop uit!

Uiterst tevreden over de aanschaf van 2 studieboeken. Makkelijk te bestellen en de afhandeling door verkoper ook uitstekend.

Makkelijk, goedkoop en snel

Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht. Boeken snel ontvangen.

Bedankt voor de vlugge levering

Werkt goed, snelle service

Niks op aan te merken, gewoon erg handig.

Boek gevonden, besteld, 2 dagen later in huis. Prima!

Mijn eerste ervaring met Bookmatch is prima bevallen. Boek gevonden, besteld, 2 dagen later in huis. Prima!

Great!

Very responsive company.