Netjes en betrouwbaar

Prima samenwerking

Uitstekend, snel , gemakkelijk, betrouwbaar. We komen vast terug.

Prima geregeld allemaal.

Traject is strak geregeld. Eea wordt goed afgehandeld.

Prima site

Doet wat het moet.

Werkt super bookmatch!

Voor mijn dochter bosatlas gekocht. Werkt prima kreeg al snel Bosatlas toegestuurd.

heldere procedure, goede helpdesk

dit ga ik vaker doen!

Er wordt meteen gereageerd op je mail en ze doen er alles aan om alles op te laten sturen en als dat niet lukt wordt het geld zo snel mogelijk terug gestort. Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer deze site gebruiken.

Fijne club

Ruim assortiment aan boeken met een meer dan goed prijs/kwaliteitverhouding. Positief en een snelle respons.

Een goede dienst, en de inlevering datum is exact op de tijd. Goed gedaan!

Slecht

Ik wil het tekstboek en werkboek van con gusto 2 bij bookmatch kopen, maar nu blijkt dat ik 2 werkboeken bij bookmatch heb gekocht. De cover van werk en tekstboek lijken erg op elkaar, het was me niet eerder opgevallen. Ik wil de transactie met Debbie kruizinga dan ook terugdraaien. Zij zou mij het tekstboek leveren

Snel Safe en Simpel

Prima.

Prima.

Netjes en tijdig afgeleverd. Boek ziet er goed uit!

Goedkoper, zelfde kwaliteit én snel geleverd!

Zowel het kopen als verkopen van boeken is heel makkelijk op deze website. Bovendien is bijna elk boek is te vinden. De "ontvangst bevestigen, dan uitbetalen"-regel is ook heel fijn, omdat je zo weet dat je haast niet opgelicht kunt worden.

Goede verkoper, goed boek.

Snel en veilig geregeld, goede communicatie

Communicatie mogelijk met verzender. Geld wordt pas overgemaakt wanneer ik als ontvanger goedkeur heb gegeven. Deze 2 punten maken het voor mij een fijne aankoop.

Good

uitstekende service, alles heel duidelijk

alles heel duidelijk, geen poespas

Gemak en zekerheid

Het aanbod is snel en eenvoudig geplaatst. Daarna is een goede communicatie mogelijk en de financiën zijn veilig afgehandeld. Hartelijk dank.

Goed!

Je krijgt wat je besteld. Prijs kwaliteit is goed. Ik zou de volgende keer weer via bookmatch bestellen.

Deze keer ging het goed

Ik heb voor de tweede keer een boek te kopen via Bookmatch. Deze keer ging dat prima. De eerste keer kwam het bok nooit aan. De verkoper heeft het nooit ter post bezorgd. Had het waarschijnlijk al op een andere manier verkocht en dat niet administratief verwerkt. Mijn geld werd keurig teruggestort. Een boel werk voor niets. Deze jeer ging dus prima. De hele transactie werd in drie dagen afgerond. Boek keurig ontvangen en ik heb dit bevestigd. De verkoper is vervolgens betaald. Bravo.

Super geregeld

Het boek voldoet aan mijn verwachtingen.

Goede ervaringen

je betaald als verkoper voor de bemiddeling, maar je moet wel wachten op je geld

Als de koper direct meld dat er geleverd is, is er niets aan het handje, echter wanneer je te maken hebt met een of andere sukkel die niets doorgeeft, kun je als verkoper wel wachten op je centen, terwijl je per aangeboden boek wel € 2,-- voor bemiddeling moet betalen. Een beetje de verkeerde handelswijze...

Duidelijk, simpel en veilig! Top

duidelijk site! Veilige manier van shoppen, En een goeie manier van hergebruik!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort