Heel fijn

Een super middel om wat geld bij te verdienen door je oude studieboeken te verkopen. Bookmatch regelt dit perfect, je hoeft zelf alleen een label uit te printen en het boek af te geven bij een postkantoor. Super!

Slechte ervaring. Klanten service weet niet hoe ze mensen moeten helpen.

Ik heb 3 seconden na ik mijn boek besteld heb mijn adres gewijzigd en ze meteen op de hoogte gesteld. Echt letterlijk seconden gewijs. Zij hebben mij gezegd dat het allemaal goed zou komen. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik daar niet langs kan gaan vanwege ruzie met de bewoners. Het boek is gewoon op het oud adres bezorgd. Nu willen zij mij het geld niet terug geven. Ze laten me het 1 en ander doen alsof ik alle tijd van de wereld heb. Ik Heb dat boek nu niet meer nodig, omdat ik de lessen niet heb kunnen volgen. Ik ben buitenlandse student en het is best moeilijk hier. Ze willen me nu niet terug betalen. Ik haal het boek wel op. Geniet van het geld.

Echt een goeie site waar je je boeken kan aanschaffen met weinig geld.

Duidelijke aanpak

Mijn eerste ervaring met Bookmatch. Altijd even spannend. Maar is me goed bevallen. Veel 2e hands aanbod in goede staat. Duidelijke werkwijze. Er wordt gedaan wat is afgesproken Goede afspraken met de verkoper die snel reageerde op mijn vraag. Voor herhaling vatbaar.!

Snelle en duidelijke communicatie.

Bookmatch stuurt mails en duidelijk en snel.

Prima geregeld

Prima geregeld

Goed op de hoogte gehouden

Snelle reactie

Goede duidelijk verkoop en communicatie.

Super geregeld

Ik zocht via google een boek, kwam op deze site terecht. Dacht het proberen waard. Boek ziet er uit als nieuw en het kwam snel en keurig verpakt aan per post. Ik ga vaker op deze site kijken!

Uitstekende service voor een meer dan prima prijs!

Snelle en overzichtelijke site, het opzoeken van het boek dat je nodig hebt is een eitje en het bestelproces is simpel en snel. Als je dan ook nog de mazzel hebt dat degene waar je het boek van koopt supersnel is met opsturen kan je de volgende dag al je boek bezorgd krijgen. Vervolgens bevestigen (of niet natuurlijk) dat je het boek in goede orde hebt ontvangen en ook de verzender krijgt netjes zijn geld. Bookmatch verdient er aan, de aanbieder van het boek krijgt nog wat terug, en ik heb een boek voor een bedrag dat ruim lager ligt dan bij de uitgever, iedereen blij dus!

Duidelijk en simpel proces

Het verkopen van een boek via Bookmatch is relatief eenvoudig, zowel in het opvoeren van het boek, als het afhandelen van een bestelling. De e-mail communicatie is vrij uitgebreid (lees: je wordt helemaal doodgespamt), maargoed, beter teveel dan te weinig.

Goede en snelle service en afhandeling

Goede en snelle service en afhandeling

Boek op tijd afgeleverd

Werd goed op de hoogte gebracht door bookmatch wanneer het boek werd afgeleverd. So far so good!

heel snel en heel goed geleverd en afgerond

Ik zocht een boek, wat moeilijk te vinden was en kwam meteen op de site van bookmatch. Daar was het boek in duidelijk omschreven staat. Ik heb het online gekocht en het kwam de volgende dag al in de bus. Prijs en service prima. Erg aan te raden!

Heel goed geregeld

Ik vind het een overzichtelijke website. Jullie doen heel goed je best om te zorgen dat zowel koper als verkoper goed weet waar hij/zij aan toe is. Het WhatsApp-bericht was voor mij teveel van het goeie. Per mail het proces begeleiden vind ik genoeg. Fijn dat we als partijen ook berichten aan elkaar kunnen sturen! Vriendelijke groet, Anouk Sonnemans

Goede service Vriendelijkheid Aanrader voor ieder een Altijd open staand voor vragen In 1 woord HEEL TEVREDEN

Snelle afhandeling, goede klantenservice

Fijne manier van boeken verkopen, goede klantenservice. Snelle reactie, heel behulpzaam.

snelle afhandeling van de koop

Bookmatch hield mij goed op de hoogte van de verschillende stappen in het bestelproces, dat geeft veel duidelijkheid.

Het verliep allemaal heel makkelijk. Ook zeer tevreden over de snelle actie betreft het versturen. Echt super.

Betrouwbaar en goed van a tot z

Betrouwbaar en goed van a tot z

Het is goed

Super.

Wat een geweldig concept. Goede contact tussen Bookmatch en de verkoper. Alles wordt goed in de gaten gehouden via berichten en mail. Binnen twee werkdagen al in huis. Eerst het boek bekijken en beoordelen voordat de verkoper hun geld krijgen. Echt super. Wij zijn heel blij met Bookmatch.

zeker aan te raden :)

De plek om je studieboeken te vinden: duurzaam, goedkoper en goed geregeld.

Echt super. Hier vind je erg veel studieboeken die zeker nog een 2de ronde mee kunnen. En voor een stuk minder geld dan een nieuwe. Met veel informatie zoals welke druk en isbn nr. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste versie aanschaft. En zonder risico. Bookmatch weet precies hoe dit goed te regelen.

Snel service, duidelijke to the point communicatie over werkwijze en levering.

Direct mail na bestelling en betaling over de verdere werkwijze. Goede uitleg over de verdere stappen en ook het pas betalen van de verkoper nadat ontvanger de ontvangst bevestigd.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort