Makkelijk

Het scheelt mij heel veel werk

Werkt snel en prima

Al meerdere keren gebruik van gemaakt, betrouwbare website

De communicatie tussen bookmatch en de verkoper is heel goed. Binnen 3 dagen had ik het boek in huis.

Goede service maar 24h beslistermijn ervaar ik als te kort en onnodig dwingend

Dit was mijn tweede deal via booknext - een goede ervaring. Bij de eerste deal had ik nog een vraag (over jaar van uitgave) nadat er een prijsdeal was. De 24 uur termijn ging in, waarom heb ik nooit antwoord ontvangen op mijn terechte vraag..?

Top en snel

Het ging echt snel om een boek te vinden en het was super snel om het boek thuis te ontvangen. Super veilig.

Goed geregeld

Prima snel correct

Handig en laagdrempelig

Dit jaar is niet mijn eerste ervaring met Bookmatch maar ook nu weer prettig. Je kan je boeken gemakkelijk aanbieden tegen denk ik een schappelijke prijs. Het programma heeft veel mogelijkheden en voorziet in bijna alle stappen rondom de koop/verkoop.

Bookmatch was nieuw voor mij. Ik heb voor het eerst boeken verkocht via Bookmatch en ik ben er zeer tevreden over.

prima service

Prima site!

Goede betrokkenheid en controle over verzending

Volledig voldaan aan de verwachting.

Volledig naar verwachting zeer correct behandeld. Beloofde afspraken nagekomen.

Snel en gemakkelijk voor een leuke prijs

Ik zocht een ouder boek en kon het 2e hands kopen. De transactie ging snel en gemakkelijk.

Allemaal top geregeld

Makkelijk goede feedback . Gewoon supergereld .

Bedankt voor goede service

Samiha

Thanks every books is very good ❤️❤️❤️

Juiste boek in 1x gevonden

De communicatie tussen verkoper en ik verliep heel soepel. Het gekochte boek werd 3 dagen daarna geleverd. 1e ervaring verliep echt heel netjes

Het gehele proces verliep soepel, duidelijk en snel.

Boek was als nieuw.

Top site

Fijne site om gebruikte boeken te kopen en verkopen. Alleen maar goede ervaringen.

Uitmuntend

Precies zoals het hoort

Heel goed systeem dat de verkoper pas wordt betaald als het boek bij de koper binnen is. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

snel en overzichtelijk.

Duur voor onoverzichtelijke site

Ik blijf het vreemd vinden dat en de verkoper en de koper service kosten moeten betalen.  AirB&B is daarvoor op de vingers getikt.  Ook vind ik dat het jaartal genoemd moet worden voor studieboeken. Ik heb nu een te oud boek gekocht.

Bookmqtch blijft in contact via mail met de koper en verkoper, tot als de boek binnen is, ze biedt een geweldig service.

Super snel geleverd

Zielhorsterweg 85 A