Mooi gelopen.

Geen boek ontvangen, maar wel afronden?

Ik heb nog geen boeken ontvangen en jullie ronden de verkoop af. Hoe kan dat?

prima, altijd goede boeken en op tijd geleverd

Goed, geweldig

Goed gegaan, alleen de 10 dagen vonden wij wel lang om te wachten. Misschien ook iets persoonlijks of van degene die het verkoopt dat hij geen reactie gaf.(ons gevoel, zag dat jullie wel diegene berichten) Begrijp wel dat je de tijd even nodig hebt maar als je iets besteld dan zit je we wel op te wachten. Voor de rest super goed gegaan, zeker om aan te bevelen!!

Goede en fijne manier om je schoolboeken te verkopen

Ik gebruik al een aantal jaar bookmatch om boeken te (ver)kopen. Ik ben altijd tevreden geweest. De bemiddelings- en verzendkosten zie je gelijk als je de prijs instelt. En ik word altijd netjes op de hoogte gehouden via de app en mail.

Super geregeld

Netjes geregeld fijne website

Super eenvoudig

Eenvoudig, snel en mooi dat ze je op hoogte houden als het gezochte aangeboden wordt.

Zoals omschreven

Helemaal in orde

Goede contact en een snelle levering

Eerste keer deze webshop gebruikt en het werkt uitstekend.

Makkelijk verkopen, echter de kosten

Je kan hier heel makkelijk je boeken verkopen. Echter betaal jij de bemiddelingskosten èn de verzendkosten! De koper betaald enkel de kosten van het boek. Ongelofelijk. Ik ben geen bol.com. Daarnaast sturen ze een email nadat een beoordeling is gestuurd, met het verzoek deze wat positiever aan te passen.

Betrouwbaar platform waarbij je krijgt waarvoor je betaalt

Fijn om via dit platform studieboeken te kopen. Bookmatch zorgt ervoor dat verkoper betaald wordt zodra het bij de koper is of door deze goedgekeurd is. Andersom weet je ook zeker dat je als verkoper ook zeker dat er betaald wordt als je je boek netjes verzendt. Minpuntje is wel dat er voor verkoper in verhouding veel geld naar bookmatch gaat, aangezien je naast de verzendkosten die je al in verkoopprijs moet verwerken nog best een aardig bedrag kwijt bent aan bookmatch. Het werkt dus vooral fijn voor verkoper als je schaarse, dure boeken kunt verkopen. Aan de andere kant krijg je er toch nog geld voor ipv het thuis te laten verstoffen.

Goed verpakt ontvangen Bijna nieuw staat. Erg tevreden

Positief. Alles naar wens

Alles is duidelijk.

Alles is duidelijk in deze app.Ik ben blij mee.

Zeer prettig

Ik vind het heel fijn dat ik in het verkoopproces van alle stappen op de hoogte wordt gehouden en dat het precies zo gaat als toegelicht wordt.

Fijne manier om boeken te kunnen verkopen.

De website werkt snel en goed. Ik vind het ook erg handig dat Bookmatch de verzendlabels verzorgt.

top app...zeer gebruiksvriendelijk...zal het zeker aanbevelen!

was verrast over complete verzorging

Snelle reactie vanuit bookmatch ook op zondag

Ik kreeg een boek die onterecht als goed was bestempeld. Dit zorgde voor verwarring omdat ik had aangegeven dat ik het boek ontvangen had. Maar ik had dat niet moet zeggen omdat ik niet tevreden ben met het boek. Maar ik kreeg snel reactie vanuit bookmatch om dit op te lossen.

Snel, makkelijk en goede prijs

Ongecompliceerde bestel procedure en heel duidelijk en gebruiksvriendelijk

Duidelijke en handige app. Alles is Nel geregeld.

Ik kon barcode de boeken die ik wilde verkopen scannen en kreeg duidelijke instructies. Geen moeilijk gedoe maar alles was helder en snel geregeld.

Overzichtelijke site en snelle afhandeling.

Snel de boeken kunnen vinden die ik nodig had. Helaas geen.controle op staat van de boeken. Snelle en duidelijke communicatie over de afhandeling.

Goede ervaring

Bij iedere match krijg je een melding een beslis je zelf wat je er mee wil doen. Wanneer je het boek gekocht hebt word je goed op de hoogte gehouden wat er nu verder gebeurd erg prettig

Prettig

Snelle en prettige reactie, stap voor stap elke actie is ook goed!

Snel en goed

Makkelijk besteld en betaald. Boek snel gekregen. Goed op de hoogte gehouden van de stappen in het proces.

Goed geregeld.Als er iets is krijg je snel antwoord.Makkelijk om een boek te verkopen. De voorwaarden zijn duidelijk

Positief verrast door Bookmatch.

Ik kende Bookmatch niet, maar besloot een account aan te maken om een studieboek te verkopen. Het was een heel specifiek boek voor een kleine doelgroep en ik was al bijna vergeten dat ik het te koop had aangeboden, toen ik ineens een bericht van Bookmatch kreeg dat het boek was verkocht. De afhandeling ging verrassend soepel; Bookmatch communiceert helder hoe ze werken en binnen een paar dagen had ik het geld op mijn bankrekening staan. Het werkt zoveel beter en prettiger dan Marktplaats, echt een aanrader.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort