Super snel geleverd

Goed georganiseerd!

Bestelling duidelijk en vervolg snel

Twee dagen na het bestellen had ik het boek al in huis. Het is in de staat zoals beschreven.

Helder en snel!

Goede informatie, snelle respons, mooi mailsysteem met verzender ook. Zeer tevreden

SuperService

Heel gebruikersvriendelijk

Heel gebruikersvriendelijk

Top, snel, makkelijk

Tot nu toe gaat het echt heel fijn!

5 ⭐️

Ik ben tevreden.

makkelijk en snel

Goede ervaringen met bookmatch. Het is de bemiddelingskosten wel waard Ze betalen snel en correct

Perfect en gemakkelijk

Beste site om tweedehands boeken op te vinden. Goed geregeld en duidelijke uitleg over de stappen die gemaakt moeten worden voor koper/verkoper.

Bookmatch heel handig voor schoolboeken

Ik moest een schoolboek voor mijn dochter kopen, gelukkig heb ik bookmatch gevonden, prijs en kwaliteit top !

gemakkelijk, snel, overzichtelijk

Je wordt prima op de hoogte gehouden van het hele verloop! Fijn.

Voelt vertrouwd

Voelt vertrouwd en snelle reactie wanneer je een vraag hebt. Echt goede service!!

Alles verloopt soepel en makkelijk

Foute informatie

Er staat automatisch bij het boek : 9789001878269 dat er een prepzone toegang bij zit, dit heb ik er nooit bij vermeld. Jammer, koper is er niet zo blij mee. Ik destijds ook niet toen ik hem via bookmatch had gekocht...

Efficiënte uitwisseling

Duidelijk, vlot efficiënt

Het is snel en goed gegaan

Makkelijk en super snel!

Het verkopen van mijn oude schoolboeken via Bookmatch is altijd heel gemakkelijk gegaan. De stappen zijn duidelijk en het proces is snel. Daarnaast hou je ook meer over van je verkoopprijs na alle bijkomende kosten (kosten voor Bookmatch, verzendkosten en de kosten voor de verpakking) in vergelijking met andere sites, zoals Bol.com.

Snel betrouwbaar

Snel onderhandeld, snel bezorgd

Handig om zo boeken te bestellen

Fijn dat boeken op deze manier verkocht en gekocht kunnen worden. Duidelijke en toegankelijke website. Prettige afhandeling van de koop

boeken zijn via bookmatch vrij makkelijk te verkopen.

Goed duidelijk

Duidelijk, snelle berichtgeving en handelen

Snel alles wat nodig om weer verder te kunnen!

Ik kreeg snel wat ik nodig had

Ik heb de boeken in goede staat en snel ontvangen.

Ik heb de boeken een korte tijd nadat ik ze had besteld ontvangen. Goed verpakt en van goede kwaliteit.

Súper! Snel en betrouwbaar.

Fijne en snelle afwikkeling van de aankoop. Mijn volgende bestelling ga ik alweer plaatsen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort