Alles perfect uitgestippeld voor zowel koper als verkoper

Super handig in gebruik. Zeker met de app

Top. Veilig en makkelijk boeken kopen

zeker aan te raden

Geen problemen.

Ik had geen problemen.

Top ervaring!

Snel kunnen onderhandelen met de verkoper en binnen 2 dagen mijn boek in huis!

Super goed idee voor verkoop 2de handse boeken

Goede site en goed geregeld

Prettig site, duidelijk en snel

Snel boeken te koop aanbieden.

Isbn nummer is voldoende. Contact met koper is snel gemaakt. Geen verborgen kosten. Koper en verkoper weten waar ze aan toe zijn.

Goed optijd en in goede kwaliteit

Erg tevreden

Alles goed verlopen Super vriendelijk mail verkeer

Snelle service, heel erg goed geregeld allemaal

Te duur

Jullie nemen best veel in en dan ook nog verzendkosten €4,-

Bookmatch houdt je goed op de hoogte

Super snel en goed

Super snel en zeer tevreden toppie

Prettig

De eerste keer dat ik het boek kocht was de bestelling door de verkoper geannuleerd. Kan gebeuren, ik kreeg meteen een mail dat ik mijn geld terug zou krijgen en de namen van andere aanbieders van hetzelfde boek. Ik kocht het boek opnieuw en had het binnen twee dagen binnen + het geld van de eerste aankoop. Ik ben heel blij met de communicatie, het aanbod, de prijs en de snelheid van de aankoop (alhoewel die natuurlijk ook afhangt van de verkoper). Ik zou deze site zeker aanbevelen!

Goede informatie en communicatie

Ik ben erg tevreden over Bookmatch. Ik werd voorzien van goede informatie en de communicatie tussen mij en de verkoper verliep voorspoedig. De betalingsregeling tussen koper en verkoper is ook prima.

Netjes alles afgehandelt

Ik beveel bookmatch zeker aan

De eerste aankoop.

De eerste aankoop is vlot en correct verlopen dus op naar de volgende deal.

Uistekend

Snel, goedkoper en goede kwaliteit

Super goede ervaring !!

Mijn boek was binnen een dag bij mij aangekomen en het wat super goed verpakt!! Het was een tweedehandse boek maar het was net zo goed als nieuw!! Ik kon ook goed contact opnemen met de verkoper.

Heb gekregen waar ik voor kwam!

Betaald, gekregen wat ik kocht, beide partijen blij!

Snelle aflevering, top!!

Snelle aflevering, scheelt in ieder geval met nieuwe boeken kopen

super!

Dit is de eerste keer dat ik via bookmatch boeken koop. Het werkt echt super! Niet verwacht. Een echte aanrader.

Goed, maar prijzig

Alles loopt gesmeerd, maar de koper betaalt 25,00 en ik ontvang 14,50 (ongeveer). Die verhouding vind ik een beetje buiten proportie.

goed en makkelijk!

Zielhorsterweg 85 A