Duidelijke communicatie, duidelijke site, veel keus.

Handige en snelle app!

De boeken erop zetten is ontzettend makkelijk met de “barcode scannen” functie.De dag nadat ik het boek erop had gezet, was het boek ook al verkocht. Super! Zeker aan te raden!

Duidelijke omschrijving en goed product

Wat ik zocht heb ik en de omschrijving in welke staat het boek is, is correct. Snelle levering.

Super manier om je boeken een nieuwe eigenaar te geven

Zo mooi om op deze manier je boeken een nieuwe eigenaar te geven.

duidelijk en snel

Ze doen wat ze beloven. Duidelijk en snel.

Is aan te bevelen

Wordt netjes afgerond

Handige site om boeken te verkopen

Bookmatch is een goede en gebruiksvriendelijke site om boeken te verkopen. Ook erg handig dat je gelijk een verzendlabel kunt kopen via de site. De commissie die ze voor de bemiddeling vragen is ook redelijk en minder dan bij bijv. bol.com.

Boeken snel verkocht en uitbetaling verloop goed

Betrouwbaar en snel

Een snelle afhandeling en een levering conform de omschrijving.

Goed!

Mijn boek werd snel geleverd en was ook in zeer goede staat. Ik twijfelde eerst omdat ik deze site niet kende, maar alles was tiptop in orde.

Goede informatie en bemiddeling bij de verkoop van schoolboeken.

Bookmatch Positief 1) Je krijgt al verkoper een goede prijsindicatie per boek. Bookmatch laat zien wat andere aanbieders voor het zelfde boek vragen. Je krijgt dan ook de laagste prijs per status (Als nieuw, Goed en Redelijk) te zien. 2) Als je een mooie aanbieding hebt van een bepaald studieboek krijgt deze aanduiding "Best Buy" alwaar door het boek sneller voor de vraagprijs verkocht wordt. 3) Bookmatch is snel van betalen zodra de koper de ontvangst bevestigd heeft. Woensdag heb ik een boek verkocht via Bookmatch en aan huis afgeleverd. Woensdag heeft de koper de ontvangst direct bevestigd en een supergoede recensie voor mij geschreven. Donderdag heb ik een bericht van Bookmatch ontvangen dat het bedrag op mijn rekening wordt bijgeschreven. Vrijdag heb ik het bedrag op mijn bankrekening ontvangen. Negatief 1) Het percentage 12,66% bemiddelingskosten is veel te hoog. Dit zou maximaal 5% moeten en mogen zijn. Op een boek met een vraag en verkoopprijs van € 37,50 zijn de bemiddelingskosten dan € 4,75 + nog een vaste prijs van € 4,00 (normaal) voor een verzendlabel betekent dan dat je € € 8,75 (23,33% bijna 25%) aan kosten kwijt bent. Dat is te veel. Veel te veel. De bemiddelingskosten + de verzendkosten van € 4,00 zouden maximaal 15% van het verkoopbedrag moeten en mogen zijn. 2) Bookmatch wacht maximaal twee weken op een bericht van de koper dat deze het boek ontvangen heeft. Pas als Bookmatch na twee weken geen ontvangstbevestiging van de koper heeft ontvangen, krijgt de verkoper zijn geld. De verkoper in een dergelijk geval twee weken laten wachten alvorens deze het geld van de verkoop ontvangt, is te lang. Dat is onacceptabel. Deze termijn zou maximaal één week moeten zijn. De verkoper is ook gewoon een student, die het geld van de opbrengst van de boeken nodig heeft. 3) Het is jammer dat Bookmatch niet de meest recente druk van een boek vermeld of laat zien. Op deze wijze weet de verkoper dan hoe kansrijk de verkoop van zijn of haar boek is.

Snel en goedkoop schoolboeken kunnen kopen

Voordelig 2e hands boeken kopen is op deze site geweldig. De meeste verkopers reageren snel en sturen je boeken binnen een paar dagen op, soms moet je iets langer wachten. Ik heb 2 verkopers gehad die niet reageerden op mijn berichten en niks op stuurde. Ik heb de match met de verkopers afgebroken en krijg nu mijn geld binnen 4 tot 6 dagen terug.

Snelle en efficiënte manier om boeken te verkopen

Erg handig om boeken te kunnen screenen met QR code. Keurig berichten die je krijgt als boek verkocht is, handig om verzendlabel via hun te kopen. Verzendkosten zijn duurder dan op de site vermeld staan , daar moet je wel rekening mee houden

prima geregeld

makkelijk te bestellen, snel bezorgd

Handige service en slim systeem

Fijn om tweedehands boeken te kunnen vinden over heel Nederland. Slim dat de verkoper pas wordt uitbetaald als de koper het boek ontvangen en goedgekeurd heeft. Wel onduidelijk welke druk er aangeboden wordt. En de servicekosten zijn wat hoog.

Snel, duidelijk en overzichtelijk.

Ik bestelde mijn boek op woensdag en had het op donderdag al in huis! Perfect.

Idee is goed , boeken plaatsen gaat snel , vind de formule passen bij deze tijd .

Voor mij was het de eerste keer als digibeet wat heisa . Heb mijn boek per post verzonden waardoor de winstmarge ( te) klein is . Vlg keer breng ik de boeken naar een verkooppunt .

Perfect.

Werkt heel goed. Het enige wat ik jammer vind is dat de bezorgkosten voor de verkoper zijn. Je houdt weinig over van de oorspronkelijke vraagprijs.

Prima en snel

goede service

goede service, boek was op tijd binnen en de korting is mooi meegenomen. een goede manier voor studenten om aan het juiste studiemateriaal te komen zonder onnodig veel geld kwijt te raken.

Handige en snelle afhandeling, bespaart veel werk!

Ik had wel het idee dat de genoemde doorsnee-bedragen aan de lage kant zijn. Bookmatch wil natuurlijk veel verkopen dus hoe lager je prijs, hoe beter. Maar je kunt ook overdrijven. Maar geweldig hoeveel werk je uit handen wordt genomen qua heen en weer mailen enz. Blij dat ik de site gevonden heb, als verkoper.

Makkelijk maar duur.

Het is een makkelijke, vanzelfsprekende app. Verkoopprijzen worden aangegeven en je hoeft geen moeite te doen om iets af te spreken of te onderhandelen met de verkoper alleen vind ik dat zij (zeker voor studenten) erg hoge bemiddelingskosten vragen. In het vervolg ga ik liever voor goedkoop ipv gemak.

Duidelijk en veilig 2e hands kopen

Met een veilig gevoel boeken overnemen van anderen. Stappen duidelijk weergegeven. Dank!

Prima service met extra zekerheid

Boek was door post iets later, door Bookmatch was ik zeker dat het financieel geen strop zou worden. Boek kon ik ook met Track en Trace volgen dat was fijn, inhoud was als omschreven!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort