Zeer snelle afwikkeling en bezorging.

Boeken zijn eenvoudig te zoeken op isbn. Levering is zeer vlot.

doelmatig snel en sympathiek!

Snel mijn boek gevonden en ontvangen. betaling ging ook prima. Het boek was echter "tweedehandser"dan beschreven. slecht verpakt . Maar uiteindelijk ben ik tevreden klant !!!

aanrader

Fijn site, dat het zo goed geregeld is wist ik niet. Binnen no time had ik de boek binnen. aan het einde van het schooljaar ga ik via deze site mijn boeken aanbieden.

Top en snel

prima snelle service en goede communicatie

prima snelle service en goede communicatie

Makkelijk en snel!

Binnen 24 uur heb ik mijn bestelde boek binnen. Zonder deze website was het denk ik niet zo snel gegaan.

Super snel en betrouwbaar

Heel snel binnen en goed op de hoogte gehouden via de mail

Beter dan verwacht

Ik vond het erg handig dat alles zo vlot ging en dat ik online een verzendlabel kon kopen. Alles bij elkaar is de site erg handig. De app kan wel nog wat verbeteringen gebruiken op gebruikersgemak.

Bookmatch zorgt voor een soepele match

Ik heb vooral positieve ervaringen bij Bookmatch. Soms duurt het wat lang voordat mensen aangeven dat boeken bezorgd zijn, hierdoor krijg je laat je geld met verkopen. Dus wellicht dat jullie het in de gaten kunnen houden.

Vlotte service en levering.

Vlotte service en levering.

Doen wat ze beloven.

Werkt vlot. Houden je goed op de hoogte.

Beter kan het niet....

Communicatie is super, levering snel, omschrijving van de staat v.h. boek komt goed overeen, titel spreekt voor zich!

Snel en accuraat

Het aanbod is actueel en de klantenservice reageert altijd heel erg snel. Het is makkelijk om in contact te komen (En blijven) met de (ver)koper. Enige nadeel: wanneer je een koop wil annuleren is het niet duidelijk hoe en óf je het geannuleerd hebt na een berichtje. Daar mag wel een 'bevestiging' van te zien zijn.

super service

Dit is de eerste keer dat ik Bookmatch gebruik. Ik heb 2 boeken gekocht en een boek was nog op dezelfde avond afgeleverd. Top! Bookmatch heeft geinformeerd of dit boek is geleverd voordat zij aan de koper het bedrag overmaken. Tot zoveer ervaar ik dit als een prima service. Ik hoop dat ook de tweede boek gauw wordt geleverd.

Studieboek makkelijk en snel verkocht.

Voor het eerst een boek verkocht via Bookmatch.nl. Dat het zo makkelijk ging, had ik van tevoren niet verwacht. Het gehele proces is viel mij mee.

Uitstekende site om studieboeken te kopen of te verkopen

Super handige site.

goede service, goedkoper dan BOL, naar de verwachting

Mijn boeken zijn snel ingeleverd. Bijna alle studieboeken hier te vinden zijn. De prijs is meestal iets goedkoper dan BOL.com

top

Handig!

Toevallig hoorde ik iemand op hrt strand praten over bookmatch...super handige site! Ga ik vaker gebruiken :)

First time to use this site.

Despite of first time to use, it was very easy to order and chat with seller. And sellers usually respond to me quickly and kindly. But the site send some email to me too much. That is a minus point. Anyway I really thanks to the developer of this site!! It was pretty useful to me!

Soepel verlopen deal. Geen enkele negatieve verassing

Top geregeld!

voor het eerst iets gekocht op deze site. Snel ontvangen, zag er keurig uit en werd goed geïnformeerd.

Eerste (mis)match snel geld geretourneerd, herkansing met tweede match snel en netjes binnen

Eerste mislukte match geld snel geretourneerd, herkansing keurig snel en netjes geleverd

Veilig

Fijne manier van onderhandelen. Je kan zelf het verloop volgen. Veilig voor koper en verkoper.

Overzichtelijk

Makkelijk en overzochtelijke manier om oude boeken te verkopen. Alleen jammer dat de betaling zo lang duurt. 2 weken terwijl er bevestigd is dat het boek bezorgd is. Dat is jammer

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort