duidelijk met een goede communicatie

Communicatie loopt via mail sms en zelf de app waardoor je snel met de koper in contact kunt komen. Bookmatch reageert ook direct op vragen. Voor mij een zeer prettige ervaring

top

super goed geregeld allemaal, ik had snel mijn boek ontvangen, goed ingepakt helemaal top

Snel en gemakkelijk

Hele fijne website om boeken te verkopen. Alles gaat op een veilige en snelle manier. Wel moet je rekening houden met het feit dat de vraagprijs incl. servicekosten en verzenden is. Zelf houd je dus een stuk minder over

Perfekt

Geweldig: snel & goedkoop een keurig boek thuis geleverd!

Enorm bedankt voor de superservice. Het keurige boek is geweldig bezorgd en voor een zeer aantrekkelijke prijs. DANK allen.

Top. Eenvoudig, Helder, Snel, betrouwbaar

Prima site, goede aankopen gedaan voor stukken minder geld dan nieuwe boeken

Boeken verkopen vanuit de luie stoel

Hele handige app, erg tevreden over de manier van afhandelen.

Snel gevonden, goede communicatie, adequate service en afhandeling

Prettige navigatie op de site. Je kunt meerdere boeken bij meerdere aanbieders in één bestelling plaatsen en afrekenen. Bookmatch doet de afhandeling met de aanbieders. Via e-mail blijf je op de hoogte mbt levering van de boeken. Super snel, eenvoudig en een goede service!

Vriendelijk personeel

Voor vragen van allerlei aard, krijg je snel en duidelijk antwoord. Enig puntje is dat er best wel wat kosten zijn. Naast portokosten betaal je ook een bedrag aan Bookmatch. Ik vind dat bedrag aan de hoge kant.

Alles keurig aangekomen in goede staat

Snelle levering, alles keurig aangekomen in goede staat. Zowel nieuwe boeken als tweede hans

Snel afgehandeld

Snelle reactie snel handelen en goed resultaat

Prima ervaring

Het was een ervaring met hobbels maar het is allemaal goed gekomen.

Goed en snel

Ik werd direct geholpen op een zondagavond. Ook had ik mijn product een paar dagen na mijn bestelling binnen. Top service!!

Geweldig, snel en betrouwbaar

Het is heel makkelijk om een boek te kopen. Zodra je het boek binnen hebt en je bent er tevreden mee, dan krijgt de verkoper zijn of haar geld. Het is heel eenvoudig en ik ben heel blij met deze site.

Makkelijk

Een makkelijke manier om je boeken te verkopen

mail gemist, maar is mijn eigen schuld.

Het boek wat ik heb gekocht verkeerde in een prima staat en had een redelijke prijs. Snel verzonden en keurig verzorgd. Mail voor feed-back heb ik gemist en is vermoedelijk in en spam terecht gekomen. voor wat betreft , mijn excuses. Prima service, ik ga er vaker gebruik van maken.

Zeker aanbevolen

De verkoop verliep soepel en de producten waren in goede staat.

Snelle en betrouwbare service

Het is een eenvoudige en betrouwbare methode om tweedehandsboeken te kopen.

Snel, snel, snel

Netjes, goed op de hoogte gehouden per mail.

Snel en keurig afgehandeld

Snel, netjes verpakt kortom perfect

Perfect!!!

Super!!

Super handig!

Vanwege omstandigheden moest ik dr boeken van mijn zoon verkopen. Ik zag best tegen al dat gedoe op. Nu had ik ze ook gekocht via Bookmatch en met de app was het een fluitje van een cent! Dus bedankt!

Vlot gevonden vlotte levering

Vlot gevonden vlotte levering