Meteen een positieve ervaring!

Heldere communicatie, eenvoudig in gebruik en mijn bestelde boek snel in huis , in keurige staat door een betrouwbare verkoper. Boek zo goed als nieuw voor de helft van de prijs. Top!

snelle service Goede duidelijke en makkelijke website Je wordt goed op de hoogte gehouden wb status

Goed geregeld

Het ging allemaal snel en ik ben goed geïnformeerd van elke actie.

Very happy with bookmatch!

First time I ordered a book via bookmatch and all went great, I have ordered a book on monday and received it on thursday in excatly same condition as it was written in advertisement. I will definitely use bookmatch again!

erg fijne site

ik zal het zeker door vertellen, dat ik een fijne ervaring met jullie heb.

Snelle service en goede communicatie

Duidelijke advertenties en dienstverlening, na bestellen heldere e-mails met de stand van zaken, goede en snelle service. En betrouwbaar door betalen aan Bookmatch en pas na akkoord levering uitbetalen van verkoper.

Heel blij met het boek

Alles is keurig en netjes verwerkt. Binnen een paar dagen alles geregeld

Perfect geregeld!

Alles is gewoon goed geregeld.

Professioneel en sympathiek

Blij met goede afhandeling, informatie en inzichtelijkheid.

Goedkoop en geweldige service

Ik heb goedkoop vier boeken kunnen kopen voor mijn nieuwe opleiding. Alles kwam heel netjes binnen en ook snel. Heel fijn systeem ook.

Super goed geregeld

Een keer ging het fout, het boek was al verkocht, ik had heel erg snel mijn geld weer terug gestort.

kwaliteit boeken als omschreven, prima en snelle afhandeling

Echt top. Snelle reactie bij vragen, ook 's avonds nog. Goede site, goede regelingen tav je aankoop. Je loopt eigenlijk geen enkel risico.

Soepele transactie!

Het gezochte boek was goed vindbaar op Bookmatch. Beschrijving van de staat klopte goed. Kortom, een prima versie van het boek tegen wezenlijk lagere kosten

Simple & Quick

It was the first time for me to use this service. It was very simple and quick. I received the book in a couple of days.

Helemaal goed

Verder geen aanvulling

Snel gevonden en geregeld, veel goedkoper dan nieuw

Voor het eerst via Bookmatch een boek gekocht. Heel handig. Ook gelijk mijn eigen boeken op de site gezet.

Veel 2e hands duurder dan nieuw

Veel aanbieders bieden de boeken duurder aan dan wanneer je ze nieuw koopt. Dit vind ik een rare bedoening. Wanneer je dat aangeeft en onder de nieuwprijs gaat zitten wordt er veelal een tegenbod gedaan die nog weer boven de nieuwprijs zit. Of net 1 euro eronder. Met verzendkosten wordt het alsnog weer duurder. Gelukkig vind ik er ook boeken waar mensen wel schappelijk zijn. Dit zijn vaak boeken die er al énige tijd opstaan en er begrepen wordt dat de prijs wel erg hoog is.

Zeer efficient

Ben altijd een beetje gesponnen over on-line verkoop. Bookmatch is heel duidelijk, eerlijk en efficiënt

boek verkopen werkt op zich goed, maar de bemiddelingskosten en verzendkosten zijn te hoog.

Alleen de echt dure boeken kun je via bookmatch verkopen. Een boek dat 2e hands < 15 euro opbrengt is niet de moeite

oke

Fijne ervaring, heldere communicatie. Alleen zou ik graag zien dat de pakketbon een barcode wordt die jij bij het post NL punt kunt laten scannen. Zodat je niet eerst hoeft te printen thuis of op kantoor.

Heldere stappen, snel in communicatie, makkeijk

Mooie manier om boeken een 2e leven te geven.

Snel en prettig

Was makkelijk om de boeken te vinden die ik nodig had

Makkelijk

Doordat er tussen de verkoper en koper weinig contact is, is het kopen/verkopen van boeken zo geregeld! Bookmatch zorgt voor de betaling en om die reden heb je daar ook weinig omkijk naar!!

Bemiddeling is Oke.

Boek besteld maar werd nooit geleverd. Uiteindelijk deze bestelling geannuleerd. Geld werd door bookmatch snel terug geboekt. Daarna boek op nieuw besteld. Prijs was Oke. Status boek zou goed zijn. Boek had echter een versleten sticker “2-Hands” en het boek had best flinke gebruikers sporen. Lastig om eerlijkheid verkoper hierop te beoordelen. Als ik dit van te voren had geweten (eerlijk oordeel over status) had ik wellicht voor een andere verkoper gekozen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort