Bestelling van begin tot einde goed te volgen.

Veilig kopen en verkopen

Ik was onbekend met Bookmatch maar de ervaring is zeer positief. Alle fases van de verkoop zijn te volgen en de financiële afhandeling vindt pas plaats als het boek door de koper is ontvangen. Erg prettig.

Goed geregeld

Alles ging goed en supersnel. 1 dag nadat ik had besteld was het boek binnen.

Duidelijk, overzichtelijk en snel!

Super en snel geregeld altijd!

Erg tevreden en gebruiksvriendelijke site

Twee dagen geleden wat besteld en vandaag al in huis. Werd netjes op de hoogte gehouden en kon mijn pakket via track en trace volgen.

Uitstekend ervaring met bookmatch.

gewoon super goed geregeld hier

Makkelijk boeken verkopen, vriendelijke medewerkers. Het mooiste vind ik de reminder via een appje!

Eenvoudig kopen en verkopen zonder poespas. Alleen het isnb nummer intypen en het boek verschijnt. Ook de prijsindicatie is perfect. Niet meer zelf het internet afzoeken wat het boek nu waard zou kunnen zijn. Het downloaden van een adressticker is ook een super service. Een verademing vergeleken met marktplaats. En het financiële risiko voor de koper en verkoper is ook gedekt. Communicatie via WhatsApp en e-mail is ook top. Zo moet het!

Kut

Moet al bijna 2 weken wachten

Echt een fantastische mogelijkheid om boeken te kopen en verkopen

Wij hebben zowel boeken aangekocht als gekocht voor onze twee zoons op het HBO. De site is heel overzichtelijk, het aanbod groot. Bij verkoop van boeken wordt alles goed geregeld tot en met uitbetaling toe. Het aankopen en uitprinten van een verzendlabel is echt top! Zo kun je de boeken dezelfde dag versturen. Kortom, wij hebben Bookmach.nl al diverse keren aangeprezen bij kennissen met kinderen op het HBO

Snelle en goede ervaring met Bookmatch

Snel geregeld, netjes afgehandeld en leuk dat je met de afzender persoonlijk ook even contact hebt. Het boek werd keurig en snel geleverd. Ik wacht nu op een ander boek en daar gaat het iets minder snel, dus ben benieuwd of dit ook zo'n positieve ervaring wordt?!

Werkt top!

Ik kreeg het boek dat ik zocht snel binnen en in goede staat.

Traag

Je moet lang wachten op je geld terwijl de koper het boek al ontvangen heeft. Dit terwijl je de zending met track en trace zelf betaald en deze al aangeeft het boek geleverd is. En dan houd je 2 euro over, van de 10 waarvoor het verkocht was.

Ze zijn snel binnen gekomen. Was blij me

Goed idee maar met een risico

Het idee is goed maar er is altijd een risico dat het product niet meer beschikbaar is.

100% Klantgericht!

Bij BookMatch is alle echt perfect geregeld, heldere informatie over het bestel-, bezorg- en betalingsproces. Klasse!

Wel zelf verzendkosten betalen

In site onduidelijkheid over de verzendkosten, a 4,50 per boek. Bummer!

Duidelijk, functioneel en fijn in omgang

De site is overzichtelijk waar boeken voor een leuke prijs gekocht kunnen worden. Ook de service is naar behoren en wordt er via de mail aangegeven bij welke stap iemand is. Het enige nadeel zijn de kosten van de label en de transactiekosten. Deze vallen ietwat hoog uit.

Goede service, makkelijk in gebruik.

snelle reactie en levering

Verkoper reageerde snel en boek in uitstekende staat werd vlot geleverd

Heldere en snelle service.

Duidelijk en snelle levering.

Prima service!

Super handig!

Bijna alles wordt voor je geregeld. Handig en gebruiksvriendelijk!

Het hele proces van aankoop zit goed in elkaar!

2e jaar dat ik gebruik maak van Bookmatch en het werkt heel goed. Tot nu toe goede ervaringen en als een boek niet voldoet is het retourneren ook snel te regelen

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort