Goed idee maar met een risico

Het idee is goed maar er is altijd een risico dat het product niet meer beschikbaar is.

100% Klantgericht!

Bij BookMatch is alle echt perfect geregeld, heldere informatie over het bestel-, bezorg- en betalingsproces. Klasse!

Wel zelf verzendkosten betalen

In site onduidelijkheid over de verzendkosten, a 4,50 per boek. Bummer!

Duidelijk, functioneel en fijn in omgang

De site is overzichtelijk waar boeken voor een leuke prijs gekocht kunnen worden. Ook de service is naar behoren en wordt er via de mail aangegeven bij welke stap iemand is. Het enige nadeel zijn de kosten van de label en de transactiekosten. Deze vallen ietwat hoog uit.

Goede service, makkelijk in gebruik.

snelle reactie en levering

Verkoper reageerde snel en boek in uitstekende staat werd vlot geleverd

Heldere en snelle service.

Duidelijk en snelle levering.

Prima service!

Super handig!

Bijna alles wordt voor je geregeld. Handig en gebruiksvriendelijk!

Het hele proces van aankoop zit goed in elkaar!

2e jaar dat ik gebruik maak van Bookmatch en het werkt heel goed. Tot nu toe goede ervaringen en als een boek niet voldoet is het retourneren ook snel te regelen

Werkt heel fijn

Werkt soepel, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

Snel

Ik zou graag een staffelkorting willen zien op de bemiddelingskosten. Daarnaast moet het beloond worden wanneer er snel verstuurd wordt door de verkopende partij door middel van korting op de bemiddelingskosten. Dit draagt bij aan nog snellere afronding. Kopers die te lui zijn om het geleverde boek voor ontvangst te bevestigen moeten ook hierop beoordeeld kunnen worden door middel van sterren.

top service

mijn vragen werden snel en uitstekend beantwoord door de klantenservice

Handige en snelle manier om je boeken te verkopen!

Zeer tevreden, goede en snelle service.

Werkt duidelijk en accuraat

Duidelijke uitleg en goede communicatie

Heel fijn

Heel fijn dat ik zo van mijn boeken af kom

Makkelijk en goedkoop!

Zocht een specifieke examenbundel, gevonden! Helft goedkoper dan een nieuwe!

Supergoede service

Ging heeel soepel! Kreeg mijn boek snel en daarna werd de afrekening pas gedaan. Zeker een aanrader.

Zeer goede conditie en snelle levering

Uitstekende manier om van goede boeken af te komen, het werkt heel eenvoudig en super duidelijk

Snel geleverd en in goede staat. Goed op de hoogte gehouden van status van de order.

snel en goed

makkelijke website, snel geleverd en product zoals omschreven

Snel, geldbesparend en goed.

We hebben via Bookmatch vier boeken besteld waarvan drie binnen een week binnenkwamen. Communicatie verliep vlot. Toen we mailden met een vraag hadden we binnen 10 minuten antwoord. Het laatste boek kwam helaas niet binnen, maar ook daarop werd actie ondernomen en het geld teruggestort. Aanrader dus.

Goede site

Miss tip aan de verkopers Meer info over het boek en evt meer foto’s laten plaatsen als het is beschreven of beschadigd.

Super voor 2e hands studieboeken

Bestelling ging snel en correct ontvangen!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort