Fijn om zaken mee te regelen. Snel en accuraat.

prima geregeld

boeken snel binnen omschrijving van boeken klopt duidelijk mail verkeer zeer tevreden

Simpel en snel

Ik heb heel snel kunnen vinden wat ik zocht en het is ook heel snel geregeld.

Professionele organisatie

Alles duidelijk en goed weergegeven. Je kunt de bestelling goed volgen en als iets niet goed gaat en je bestelling storneert heb ik al snel het geld terug gestort gekregen. Zeer tevreden en het scheelt veel geld.

Top goed

Een aanrader,snelle levering mooi tussen station tussen hen en de verkoper.

Perfect geregeld!

Bookmatch vind ik super!

Duidelijke communicatie en snelle reactie

Snelle en goede service

Top snel reactie...snelle service

Alles netjes geregeld

Goede communicatie en goed geregeld.

Een duidelijke en snelle gang van zaken.

Binnen 24 uur had de koper haar aangeschafte boek binnen. Bookmatch is erg duidelijk en behulpzaam in het verkoopproces.

groot aanbod, scheelt heel veel geld tov nieuw, supersnel en goede info.

Duidelijk en snel

Alles snel afgehandeld en boeken zien er keurig netjes uit.

De verkoop verliep prettig en snel en het boek ziet er goed uit.

Ik heb voor de eerste keer studieboeken via Bookmatch gekocht en dat is heel goed bevallen. Het contact verliep goed en het boek is snel en netjes bezorgd.

Super gegaan

Fijne communicatie en snelle levering.

Heel tevreden en vooral duidelijk, top

Het is een hele duidelijk website en de boeken die wij tot nu toe hebben ontvangen (tweede hands) zien er nog perfect uit

Heel goeie service.

Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan. Heel snel, nu kan ik verder met mijn studie. Bedankt voor de goeie service. Top

Prima goede service, totaal geen negatieve punten op te noemen.

Vliegensvlug!

Boek gezocht, gevonden, verstuurd binnen 4 dagen. Heel fijn! Boek zag er als nieuw uit:

Duidelijk

net, snel en duidelijk

Helemaal top!

Alles is goed en snel geregeld!

Uitstekende plek om verkopers en kopers van 2e hands studieboeken te vinden

Ik heb mijn 2e hands boek binnen 4 dagen in goede orde en nette prijs ontvangen dus helemaal top. Bedankt

prima manier

Veilige manier om je boeken te bestellen. Als je niet tevreden bent met het boek of je ziet er om een andere reden vanaf dan kun je nog annuleren.

Nog nooit zo snel en makkelijk een boek zo snel besteld en geleverd gekregen.

Juiste boek snel gevonden, website is hier heel goed op ingesteld. Betaling en levering ging ook heel snel en goed.

Goed geregeld

Super bemiddeling

Helder proces en prima mailcommunicatie

Inmiddels verschillende boeken via Bookmatch besteld en het loopt erg soepel en overzichtelijk. Er waren helaas ook aanbieders die niet reageerden op de bestelling en hierbij heeft Bookmatch na een aantal “aanmaningen” de match afgebroken. Elke keer stond mijn betaling binnen 3 dagen na afbreken terug op mijn rekening. Ik ben prima tevreden over de service en de prijs-kwaliteit.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort