Prima communicatie en snelle afhandeling

Het is een prima manier om je studieboeken te verkopen. De bemiddelingskosten zijn redelijke en de communicatie met de mensen is prima.

Top en snel!

Prima.

Snelle reactie

Snelle reactie en continue update over de status van levering. Book in zeer goede staat en ook zeer snel ontvangen.

Snelle levering.

netjes en goed verzorgd

ja prima scheelt een hoop geld, is veilig en correct

Super fijne veilige en betrouwbare site

Het kopen van boeken via bookmatch is erg fijn. De website is betrouwbaar en de manier waarop de boeken verkocht worden is ook fijn voor zowel verkoper als koper. Je kan ook gewoon het boek gratis terug sturen als er iets niet naar wens is.

Snelle service goed geholpen

fantastisch

altijd wordt je serieus genomen, niets wordt aan het toeval overgelaten

Service goed, verkopers minder

De service van bookmatch vind ik goed, maar van de drie boeken die ik had gekocht heb ik er maar één gekregen. Sowieso was de responstijd van de verkopers langzaam en moest ik meerdere keren contact opnemen voordat ik iets terug hoorde. Van één verkoper nooit iets terug gehoord, dus gecanceld. Van een ander uiteindelijk wel een antwoord maar die cancelde de koop omdat ze geen tijd had het boek op te sturen. De derde verkoper reageerde na wat herinneringen en heeft het boek netjes opgestuurd. De twee andere titels heb ik uiteindelijk maar via marktplaats besteld. Bookmatch zelf heeft hier geen schuld aan, ik heb uiteindelijk mijn geld terug gekregen voor de boeken waarvan de koop afgebroken was.

Snel, professionele levering

Prima bemiddeling

Ging vrij eenvoudig,en had het boek eerder dan verwacht. Ga zo door!

Goed en betrouwbaar

Zonder risico je boeken kopen en verkopen.

Je houdt er niets aan over.

bookmatch moet verdienen, dan nog verzendkosten. 5,75 ontvangen voor 2 boeken die 50,-- hebben gekost.

Zeer tevreden over de te ontvangen studieboeken

Zeer tevreden over de studieboeken. Zelfs de tweedehands boeken zien er goed uit. Is nu het tweede jaar dat ik voor mijn dochter via deze site boeken bestel

Snel en correct.

Een ruime keuze en vlotte website. Goed overzicht en overzichtelijke communicatie.

Van aankoop tot verkoop goed geregeld!

Het bestellen van de boeken gaat gemakkelijk, de levering wordt gevolgd en na ontvangst wordt uitbetaald aan verkoper

Vlotte zorgvuldige afhandeling

Eerste keer gebruik gemaakt van bookmatch! Zeer goed bevallen!

Snel

Snel betaald, snel geleverd!

Werkt makkelijk

Werkt erg makkelijk. Wel als verkoper moet je soms lang wachten op je geld als mensen niet aangeven dat ze het hebben ontvangen. Dit kan misschien sneller door te kijken naar de track&trace en als het dan binnen is de tijd tot uitbetaling van 14 dagen naar 7 dagen laten gaan als de koper niks laat weten.

Snel, efficiënt en super handig

De website, het mail contact, alles verloopt snel en soepel. Bookmatch werkt efficiënt en overzichtelijk. Een aanrader voor de studieboeken!

Ik ben er zeer tevreden over.

Alles is heel duidelijk en alles wordt goed geregeld.

Veilig en snel.

Ik ben heel tevreden! Communicatie is goed en service snel en veilig.

Veilige oversteek

Mijn ervaring was super! Ik ben student dus dit is een hele goede manier om tweedehands boeken te kopen. Je betaalt aan bookmatch het bedrag. Bookmatch betaald de verkoper pas uit op het moment dat jij bevestigt dat je het boek binnen hebt gekregen en deze in de gewenste staat is. Super veilig dus! Je krijgt ook mailtjes die je op de hoogte houden van de status van jouw bestelling en een track en trace code zodat je precies weet wanneer je pakketje aankomt. Contact met de verkoper is ook heel makkelijk en veilig via bookmatch. Je hoeft geen persoonlijke gegevens uit te wisselen. Ik raad dit zeker aan!

Makkelijk in te scannen. Bij verkoop word je goed op de hoogte gehouden

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort