Duurde lang voor weinig opbrengst

Op de site staat dat Bep boeken heel goedkoop aangeboden worden, dus ga je zelf ook zakken met de prijs. Als je dan ook nog de verzendkosten moet betalen van 6,75 houd je niks over. Je bent er zelf druk mee met verpakken, wegbrengen en netjes op tijd versturen, om uiteindelijk ruim 2 weken later 1,25 te ontvangen. Dus helaas deze match vond ik zonde van mijn tijd en moeite. Ga dus niet te weinig vragen voor je boeken.

Super ervaring!

Ondanks de lichte tegenwerking van PostNL werd dit een super goede ervaring. Mijn zoon was zijn wiskundeboek kwijt geraakt, maar door het via bookmatch te kopen scheelde dit meer dan 30 euro (t.o.v.. Van Dijk). Boek werd dezelfde dag nog opgestuurd door de verkoper en het kwam onbeschadigd in nieuw staat binnen.

Makkelijk en betrouwbaar

Makkelijk, overzichtelijk en vooral betrouwbaar!

Goede service, prima afgehandeld!

Duidelijke info, tevreden verkoper!

snelle levering en voldoet aan verwachtingen

Het boek dat ik besteld had was binnen 2 dagen in huis en was in goede staat. De prijs ligt lager dan op Marktplaats !!

Heel makkelijk te gebruiken

Ik heb boeknext gevonden toen ik mijn boeken wilde verkopen. Heel eenvoudig te gebruiken. Proces gaat best snel van verkoop tot uitbetaling.

Goed geregeld

goed geregeld

Alles prima geregeld

Ben duidelijk op de hoogte gehouden over het verloop van de boeken aankoop. Ook de tweedehands boeken zijn prima. Heel tevreden !

Goede service, duidelijk

De beschrijving van de tweedehands boeken mogen wel wat uitgebreider, zoals hoe kaft eruit ziet, en de binnenkant, vandaar net geen 5 sterren

super

mijn ervaring is top

Perfecte afwikkeling boek ziet er perfect uit

Perfecte afwikkeling boek ziet er perfect uit

Goed verzorgd

Fijne ervaring

Goede site, boeken hebben een goede kwaliteit.

fijn dat het zo kan.

Duidelijke communicatie en goed nakomen van afspraken.

Makkelijk, snel en voordelig

Fijne website met verschillende mogelijkheden. Boeken nieuw kopen, of 2e hands dmv bieden of vraagprijs betalen. Ze bemiddelen, en zorgen voor garantie dat je je product ook echt ontvangt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed contact, goede service

Inmiddels mijn tweede bestelling. Ben zeer tevreden.

goede bemiddeling

Alles netjes en zeer snel afgehandeld.

Zeer positieve ervaring. Was voor mij de eerste keer maar zal zeker weer gebruik maken van bookmatch

Binnen een week alle boeken die ik nodig heb voor mijn studie!

Overzichtelijke site met voldoende aanbod in zowel nieuw als gebruikt.

Boek ontvangen, prima service

Snelle reacties en goed contact met Bookmatch

SUPER

Eerste keer dat ik met Bookmatch mijn boeken verkoop. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden door Bookmatch in welke fase van de afhandeling ik zat. Echt aan te raden!

Eenvoudige manier om 2de hands boeken te bestellen

makkelijk, simpel, betrouwbaar, snelle respons, veel keuze

Verzendkosten werden duurder

Het is gemakkelijk om te verkopen. Alleen paste mijn boek niet in de brievenbus. Dus moet ik 7 euro betalen. Heb hierdoor verlies gemaakt. Dat is wel jammer en was apart dat geen barcode kreeg om het te versturen. Hierdoor werd moest ik heel raar mijn gegevens doorgeven bij post nl

Heel goed georganiseerd, snelle actie.

Na bestellen meteen bericht, alles heel duidelijk. Handige overzichtelijke site.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort