Prima bedrijf!

Duidelijke informatie via mail gekregen. Boek goed ontvangen en erg blij mee. Betrouwbaar. Aanrader!

Makkelijk boeken vinden

Fijne site om tweedehands leerboeken te bestellen en communicatie daarna is ook duidelijk en goed geregeld

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Snel geregeld en mooi om Zo bij te dragen aan een circulaire economie

Snel en makkelijk

Uitstekende service

Goede service . Goede updates

Top geregeld bij Bookmatch

Een hele fijne site om vlug tegen redelijke prijzen je boeken te kunnen kopen! Met dank!

Eerste keer hier een boek verkocht, tevreden.

Tevreden over Bookmatch, netjes verlopen!

Prima geregeld allemaal

q

Bookmatch is top

Heel blij met Bookmatch. Brengt studenten met gekochte boeken en studeren die boeken nodig hebben met elkaar in contact

Zorgvuldig en snel

Ik had het boek zorgvuldig verpakt en snel in huis.

Goede match, juiste boek en prijs

Prima. Mooi dat dit bestaat.

Zeer makkelijk en betrouwbaar, super!

De enige vraag is l: wat als iemand een aantal boeken van dezelfde verkoper tegelijk wilt kopen? Moet hij toch ve verzendkosten per boek betalen?

is een goed produkt geleverd

snelheid van leveren viel een tikkeltje tegen, verder is het boek met zorg ingepakt en netjes verzonden.

Topproduct, snelle service en schappelijke prijs. In goede staat ontvangen en afgehandeld.

Geen enkel verbeterpuntje te noemen

Helemaal goed

mijn ervaring met Bookmatch als tussenpersoon goed ervaren.

Snel geregeld, fatsoenlijk contact en doen wat ze beloven, hun afspraken nakomen.

Betrouwbaar

Heb altijd het gevoel gehad dat het goed zou komen met de levering. Goede terugkoppeling! Prima!

Snelle reactie en correcte afhandeling

Snelle reactie en afhandeling. Duidelijke site!! Compliment!!

Goed, duidelijk

Goede veilige omgeving voor je aan en verkoop van je boeken. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang terwijl er ook een "handels-tijd" is. Dus geen ellelange wachten op antwoord.

Snelle levering, met exacte kwaliteit van het boek zoals beschreven

Heel tevreden

Bijna nieuw boek voor een goede prijs ontvangen.

Top geregeld

Super service en contact

Duidelijk

Telkens werd duidelijk het vervolg van de bestelling via de mail mij in kennis gebracht. Ik ben zeer tevreden over alles.

Duidelijk en safe.

Super handig en snel geregeld!

Ideaal om hier een boek te kopen of verkopen, goed geregeld!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort