heel goed

goed en snel

Duidelijke communicatie

Prettig, eenvoudig en duidelijk!

Makkelijk een boek zoeken, verkoper kiezen en duidelijke afhandeling. Erg prettige werkwijze.

makkelijk en snel

De boeken werden snel geleverd en in prima staat

Prettige samenwerking

Prima service!

Correcte afhandeling: boek was precies zoals omschreven en werd vlot verstuurd.

Snel, accuraat en volgens afspraak.

Top geregeld.

Goed, alleen soms jammer dat je er niet heel veel geld aanover houd.

Er gaat best wel veel geld verloren aan verzendkosten en bemiddeling. Als verkoper houd je niet heel veel geld meer over. Vaakd gaat er al zo’n 10 euro verloren

super handig

dit is een makkelijke en veilige manier om je boeken te verkopen!

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Goede ervaringen met kopen en verkopen

Bookmatch werkt prima

Ik heb meerdere malen een boek gevonden via Bookmatch en het voor een prettige prijs gekocht, waarna de bezorging vlot (en goed verpakt) werd verzorgd.

Zeer tevreden met de afhandeling.

Je wordt goed geinformeerd en er was goede communicatie tussen bookmatch, verkoper en koper. Je weet als koper waar je aan toe bent.

BasisBoek Wiskunde

Ik had de vorige druk en het leek me wel zo handig om toch de 2de druk aan te schaffen. Ben er blij mee, is toch de betere versie en ondanks 2dehands, is het boek goed onderhouden. Dank je Booknext. Tot een volgende keer!!!

Simpel en snel!

alle stappen zijn duidelijk uitgelegd. Echt top!

Snelle verkoop app kan beter

Ik heb 3 boeken geplaatst, 1 boek al verkocht in 2 dagen. Snel afgehandeld en op kunnen sturen. Al met al ben ik positief. Alleen de app zou nog uitgebreider mogen van mij.

uitstekend

Duidelijk en snel

fijne site

Fijne site; heel duidelijk Boeken worden prima verpakt en snel toegezonden. Het betalen gaat ook heel goed. Zeker aan te bevelen !!

de eerste keer bestellen, het scheelt niet alleen een hoop geld maar ik kreeg ook een snelle reactie van de verkoopster. De manier waarop bookmatch werkt is bijzonder fijn. Mocht een boek niet geleverd kunnen worden krijg je het geld retour. Mijn verkoopster was top. De volgende keer kijk ik hier zeer zeker weer op

Goede digitale communicatie.

Overal krijg je bericht van en wordt je op de hoogte gehouden. Als je er zelf goed mee omgaat krijg je ook een goede reactie terug. Top!!

Ik ben erg tevreden

Snelle reactie, snelle verzending. Erg tevreden.

Snelle, correcte bemiddeling en afhandeling

Overzichtelijk wat te koop is en bemiddeling ging voortreffelijk en snel. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar, zal zeker in de toekomst weer bij Bookmatch boeken kopen.

zeer gebruiksvriendelijk

Ik werd heel duidelijk en snel door het verkoopproces heen geleid!

Prima geregeld

De manier om snel je boeken te kopen of te verkopen.

Ze zijn snel. Hebben een mooie duidelijke website. Klantvriendelijk en helpen je met alles. Hele duidelijke FAQ en op de mail antwoorden ze binnen een uur.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort