Helemaal blij met deze site!

En blij met al die verkopers! Heb enorm veel kunnen besparen op de totaalkosten van mijn studieboekenlijst!

klasse

duidelijk en goedkoper als in de winkel

Geen invloed op verzendmaatschappij

Je bent afhankelijk van de verzender waarmee die wilt verzenden. Dat kan daardoor langer duren.

Vlot en correct afgehandeld

Boek vlot gevonden op website, bestelling vlot verwerkt. Bevestigen van goede ontvangst werkt goed mits de ontvanger zijn e-mails helemaal leest, sorry verkoper.

fijn! hergebruik

Prima mogelijkheid om elkaar te helpen aan studieboeken. Het scheelt voor het milieu dat zo goed als nieuwe boeken nog hergebruikt kunnen worden.

Verliep met wat strubbelingen

Deze match verliep met wat strubbelingen ben daar zelf ook debet aan, door een verkeerde handeling uit te voeren. Ook voor de koper was dit de eerste keer en nog wat onduidelijk. Met Bookmatch in contact gebleven, zij gaven duidelijkheid, hielpen ons verder en is deze match uiteindelijk naar tevredenheid verlopen.

ok

ok

Super fijne service

Snel geregeld

Snel met kwaliteit

Snelle levering en het boek zag er als nieuw uit

Bookmatch levert goede service. Fijne manier om online te kopen

Bookmatch houdt in de gaten of product verzonden wordt en zorgt voor een goede communicatie. Erg gemakkelijk in gebruik. Zeker voor herhaling vatbaar

Ik ben zeer tevreden en goed behandeld

Ik ben zeer tevreden en goed behandeld. de boeken zien er netjes uit.

Vlot

Vlot en duidelijk

Keurig boek, keurig verpakt, netjes op tijd

De verkoper heeft een keurig boek geleverd, heel netjes en zorgvuldig ingepakt, en snel

Via een goede site goedkoop een bijna nieuw studieboek gekocht!

Site werkt goed, vrijwel nieuw boek werd snel geleverd.

Overzichtelijk en goeie communicatie

Snel geregeld allemaal

Snel en makkelijk afhandeling.

Meermaals boeken gekocht en verkocht, altijd erg positief ervaren.

Vorig jaar heb ik hier ook boeken besteld en ze zijn weer goed binnen gekomen.

Overzichtelijk en genoeg keuze

ik vind de site helder en hij biedt veel opties per boek. Eenvoudig af te handelen en duidelijke communicatie.

Simpel en snel!

Geweldig makkelijk om op deze manier boeken te zoeken, te bieden, te betalen en te ontvangen. Geweldige besparing in vergelijking met nieuwe boeken!

Goed, snel, betrouwbaar

Goede ervaringen tot nu toe

Prettig!

Fijne manier van boeken overdragen

Ik vind bookmatch een heel goede site

Makkelijk om via Bookmatch Te verkopen via Ibsn scan

conform afspraak