Bookmatch is echt een match, snelle reacties, snelle uitbetaling, in een woord: geweldig! ook is de site heel makkelijk, zowel om boeken op te zetten om te verkopen alsook om ze weer van de lijst af te halen indien nodig.

Heel goed!

Ik had acht boeken besteld. Jammer genoeg waren er vijf geannuleerd, maar de drie die wel door gingen kreeg ik binnen twee dagen in uitstekende conditie. Ik wacht nu alleen nog op het geld terug krijgen van Bookmatch voor die vijf geannuleerde boeken, maar dat komt wel goed.

Prettige samenwerking, snelle levering

Goeie systematiek voor 2e hands boeken

Goede ervaring

Aantal boeken besteld. Alle boeken gekregen. Bezorging is soepel gegaan en mijn ervaring is wel positief.

Uitstekende service en berichtgeving

Heel snel bericht gehad toen een boek verkocht was met duidelijke instructie over hoe de verkoop afgehandeld dient te worden + uitbetaling. Ik ga zeker de rest van mijn studieboeken proberen te verkopen via Bookmatch!

Goed op de hoogte door meldingen

Professioneel

Een snelle match. Ik heb het bestelde boek snel ontvangen. Super !

Eerste ervaring = top!

Goed geregeld, snelle reactie en afhandeling. Nu nog op zoek naar meer boeken.

Betrouwbare en goed geregelde service

Ik was op zoek naar een studieboek tweedehands omdat de nieuwprijs erg duur is. Via Bookmatch vond ik het boek tweedehands en heb mijn boek in goede staat gekregen. Het systeem voelt heel veilig doordat de verkoper pas betaald wordt als je het product hebt ontvangen en de conditie van het product ook werkelijk is zoals omschreven door de verkoper. Het ging makkelijk allemaal en heb een goed product ontvangen. Ik raad dit aan :)

Snel en goede levering

Goede ervaring

Handige site, voordelig en snel

Ik heb een aantal boeken al gekocht voor mijn dochter. Het scheelt echt veel met nieuwe boeken en er staat ook duidelijk wat de staat van een boek is. Ik vind het echt een aanrader en zal zeker voor mijn andere kinderen ook weer hier kopen( en wellicht weer verkopen).

werkt goed!

fijn

Werkt super

Klasse

Goed geregeld.

Gemakkelijk wat het adverteren en verzenden betreft. De afhandelingskosten wegen goed op tegen het gemak.

Fijne ervaring!

Geen op- of aanmerkingen

geweldig

Na bestelling en betaling het boek binnen 3 dagen ontvangen in de brievenbus.

Gloednieuw maar dan voor een lagere prijs

Helemaal nieuw niet verkreukelt en dan ook 50 procent korting! Echt een top site

Efficiënt en veilig.

Goede prijs, prima systeem.

Perfect !

Zeer tevreden snelle verzending helemaal top.

Niet duur, heel snel toegestuurd, boeken zien er netjes uit.

heel erg gemakkelijk

eenmalig je te verkopen boek aanmelden en op de verkoop wachten

Werkt makkelijk en simpel

Het is onwijs makkelijk en duidelijk hoe je je boeken hier kan aanbieden en alles verloop goed, ik ben zeker heel tevreden.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort