Snel en goed geregeld

Makkelijk te vinden op de site, duidelijk overzicht van aanbod, snelle reactie en verzending, boeken voldoen aan de verwachting en een goede communicatie via de mail

Alles verloopt heel soepel, je wordt steeds op de hoogte gehouden, je kan makkelijk even een berichtje zenden naar de koper, snelle uitbetaling, gunstige bemiddelingsbijdrage.

Snel en netjes

Een hele fijne verkopende partij. Alles duidelijk en netjes. Makkelijk met betalen etc.

Gewoon super makkelijk

Bijna alles word voor je geregeld snel geen gezeur en verzend label kopen geen probleem en goed koper

Onwijs goed. Goede verkoper!

Super geholpen.

Snel en makkelijk

Bijna al mijn boeken stonden erop voor veel minder geld. Alles in 1 keer kunnen bestellen en 2 dagen later al de helft van de boeken binnen. Het uitbetalen gaat via bookmatch dus je hoeft zelf alleen maar aan te vinken dat je het boek binnen hebt gekregen. Top site!

Het door mij gezochte boek snel gevonden, gekocht en ontvangen.

Ik ben tevreden met de wijze waarop deze website werkt. Wwerkt makkelijk en snel.

Werkt handig en snel

Makkelijk om boeken te plaatsen. Als je wat verkoopt loopt dat allemaal heel snel. Nu 3 verkopen gedaan, erg tevreden.

Bookmatch, makkelijk, duidelijk, netjes en correct !

Bookmatch is makkelijk in aanmelding en opvoeren voor je boeken. Bookmatch is duidelijk met de omschrijving over het gebruik. Bookmatch is netjes én de klanten ook! Bookmatch is correct in afhandeling met mail, app en betaling. Ik raad Bookmatch zéker aan bij ander mensen.

prima snel en betrouwbaar

Fijn dat je een mail ontvangt en alles snel verloopt.

Prima service!

Ben erg tevreden, snelle, goede levering

Super goede service.

Duidelijk en snel geregeld.

Gemak en snel

Ik heb een zeer goede ervaring met bookmatch en de 3 verkopers van de boeken. Makkelijk te regelen en snelle verzending.

Bokmatch werkt heel goed: betrouwbaar, makkelijk en snel!

Voor het eerst gebruikt.

Mijn dochter gaat HBO rechten doen aan de HVA. Ik schrok erg van de nieuw prijs van de boeken. Toen kwam ik bij bookmatch terecht en ik ben fan! Boeken die ik tot nu toe binnen geen gekregen zij als nieuw en veel goedkoper.

Helemaal top en snel!

Efficient en duidelijke website.

prima service

Bookmatch neemt contact met je op indien er afwijkingen zijn en stellen concrete oplossingen voor.

Prima contact met verkoper

Goed geregeld allemaal

Snel, correct en velig

Boek besteld voor een scherpe prijs. Door verkopende partij direct na betaling verstuurd. Boek onbeschadigd in zeer goede staat ontvangen. Veilig dat betaling in beheer blijft van Bookmatch totdat boek in goede orde ontvangen is. Fijn ook dat kopers een review geven, zodat je een indruk krijgt van de betrouwbaarheid van de verkoper.

Goed en zeer vriendelijk.

Snelle informatie en duidelijke antwoorden op mijn vraag.

Super geregeld en snelle levering en snelle mailcommunicatie

Goed!

Snelle afhandeling en goede service!

Zeer tevreden en betrouwbaar

Zeer tevreden over communicatie. Keurige afhandeling. Geleverde product is netjes.

Makkelijk en snel

Aanmelden en regelen was een fluitje van een cent. Easy

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort