Fast and efficient

Ik was blij dat ik deze website had gevonden. Ik ontving het boek binnen twee dagen en werd goed geinformeerd over de status van de bestelling. De conditie van het boek was zoals op de website beschreven.

Alles correct en tijddig geleverd.

Als is vlot en correct verlopen.

prima super snel geregeld!

prima super snel geregeld!

Ik had eerst mijn twijfels bij het bestellen op bookmatch, maar al gauw kwam ik erachter dat ze professioneel te werk gaan en de communicatie en de levering waren super ! Zeker aan te raden !

kei goed

goed en snelle levering, en je wordt op de hoogte gehouden als er iets is met de bestelling

Lekker makkelijk

Boeken eenvoudig te vinden, alles wordt voor je geregeld, grote zekerheid tav correcte levering.

goed en veilig geregeld

Mijn ervaring is erg goed alle boeken zijn van goeie kwaliteit en het is helemaal veilig. Ik zelf heb drie boeken besteld en alles ging helemaal top. Wil je op een veilige, goedkope manier je boeken hebben, bestel via bookmatch.

Snel, goedkoop en afequaat

Correcte Afhandeling

Het bezorgen via Post.NL ben ik niet zo tevreden over! Eerst zou het boek op zaterdag geleverd worden, hetgeen niet lukt waardoor de bezorging gisteren doorging. Het gebonden boek met een harde kaft was ingepakt in een kartonnen doos en paste door de brievenbus. Door de val vanuit de brievenbus is hierdoor de doos beschadigd en ook de hoeken van de harde kaft! Jammer! Advies: pak het boek eerst in noppenfolie en dan in de doos. Het boek zelf is als nieuw.

Makkelijk en zorgvuldig

Zet je boek online via de app, print verzendlabel uit Lever in bij PostNL klaar.

Top!!

snel, veilig en goede communicatie

Perfect!

Boek besteld en was zoals omschrijving in perfecte nieuwstaat. De volgende dag geleverd.

Tevreden.

Goed!

Dit is mijn eerste keer bij deze website heb besteld, de boeken zijn echt snel binnen gekomen!!!

Goed!

Leuke, makkelijke site. Fijn dat je een lijstje kunt samenstellen van de boeken waarnaar je op zoek bent en dat je een berichtje krijgt als een van die boeken wordt aangeboden. Zo hoef je zelf niet steeds te checken of er iets nieuws wordt aangeboden. Verder is het veilig kopen, want je geld wordt pas overgemaakt als je het boek ook echt naar tevredenheid hebt ontvangen.

Snelle levering, goed verpakt Zou hier vaker 2e hands boeken bestellen

prima!

Ik vond een hele goede ervaring. De match ging soepel en heel snel. Zeker aanrader!

Duidelijk, goede service en communicatie

Communicatie is goed. Begreep eerst de procedure niet. Is me duidelijk uitgelegd hoe of wat

Goed georganiseerd en voor herhaling vatbaar.

Heel prettig dat je vanaf moment van versturen tot bezorgen en betaling op de hoogte wordt gehouden.

Snelle reactie, wordt goed op de hoogte gehouden door email

Snelle reactie! Ik word goed op de hoogte gehouden dmv email. Ook track&tracé code wordt door aanbieder doorgestuurd, echt heel fijn!

Ben blij met me boeken ❤

Als je de zorg in wilt raad ik zeker aan boeken te bestellen ben er heel blij mee

Super geregeld

Alles is goed geregeld en makkelijk

Kan het nog beter?!

Ik ben tevreden, je word op de hoogte gehouden via de mails die je ontvangt, kan je zelf ook bevestiging dat je bestelling goed ontvangen heb of wat jou mening is, ik heb mijn bestelling net ontvangen en de beschrijving klopt, dus ik ben zeer tevreden!!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort