goed en correct

prima service en een klantgerichte bediening

Snelle service prachtig boek en goedkoop

Ik ben heel blij met het regelen, en dat ik gewensde boek heb gekregen voor minimum prijs. Service is perfect. Heel veel bedank.

Super handig!

Erg fijne service die ontzorgt in transactie tussen koper en verkoper.

Goede service.

duidelijke website, snelle levering

het betreffende boek was op geen andere website goedkoper. bestelling werd snel geleverd, boek is helemaal in orde. bookmatch werkt dus prima.

Makkelijke manier om studieboeken te kopen én verkopen!

Makkelijke manier om studieboeken te kopen én verkopen

Positief! Duidelijk en snel

Het proces is duidelijk, alles gaat snel! Het enige nadeel is dat je je verzendlabel moet uitprinten!

Super service van Bookmatch. Vorig bestelde boek is nooit geleverd, heb netjes mijn geld terug gekregen. Bookmatch hield mee in de gaten. Top!

Goed wn makkelijk geregeld

duidelijke instructies. Top!

Gewoon goed; volgens afspraak

Boek gezocht. Boek gevonden. Boek gekocht. Boek gekregen. Je hebt alleen als koper niet veel grip op het proces.

het werkt maar.....

Adres validatie mechanisme op de website opnemen, voorkomt veel elende.

Gewoon goed

Gewoon goed; adequate communicatie over voortgang prima in orde

Alles naar mijn zin en snel geleverd

Hele makkelijke site. Ideaal om 2e hand schoolboeken te bestellen

Als zeer positief. Boeken waren zo besteld en snel bezorgd

comfortabel verkoop boeken

Verkoopproces verloopt via goede communicatie en wordt netjes afgehandeld. Al veel boeken verkocht zonder enig probleem.

prima markt voor studieboeken

goede kwaliteit voor goede prijs....

Snel en efficiënt

Vlotte en gebruiksvriendelijke app. En mooie prijzen voor boeken die in uitstekende staat zijn!

Fijne, snelle en makkelijke service

Heb al meerdere boeken via Bookmatch verkocht. Werkt makkelijk en snel, en als je ergens niet uitkomt helpen ze je via Whatsapp. Ideale service!

correcte en snelle behandeling van klachten of vertragingen

Een snelle beantwoording van een email is verfrissend, i.p.v de gebruikelijke automatische beantwoording met een 2-4 dagen respons-vertraging. Ga Book-match meer gebruiken (ook voor eventuele verkoop) i.p.v. de grote .com bedrijven. Groet, Kees Leeger

Prima verlopen

Het is en blijft een mooi alternatief om studiemateriaal een tweede leven te gunnen

Naar wens

Snelheid en betrouwbaarheid

De gemakken van bol.com, snelheid, maar dan ver beneden de prijs. Hetgeen over kwaliteit van het boek stond beschreven klopt precies

Betrokken en correcte afhandeling

Prima platform voor 2de hands boeken

Helder proces

Helder verloop van proces.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort