Snel, makkelijk en goed product

Boek maandag bestelt, donderdag binnen. Kwaliteit tweedehands boek was goed zoals omschreven.

Heldere aanpak.

Ik werd uitstekend geïnformeerd over de gang van zaken.

Boek goed geleverd en snel

Snelle levering, liep vlekkenloos

Het boek was de volgende dag al in huis! Alles liep vlekkenloos. Ga zeker vaker hier bestellen.

Adequaat, klantgericht en superservice.

Zeer gemakkelijk kopen en verkopen van boeken

Ik vind deze site perfect om je boeken te verkopen, maar ook om te kopen. De site probeert een match te maken tussen jou, de verkoper, en de koper. Via de site heb je ook de mogelijkheid om een track en tracé ticket, via een reductie, te kopen. Hierna alleen even afgeven bij een PostNL punt en je bent klaar. Al heel snel krijg je je geld gestort. Ook als koper gaat het heel gemakkelijk. Zoek je boek doen en bod. Bod geaccepteerd dan betalen en al snel wordt je boek geleverd. Gebeurt het niet dan je geld weer terug.

prima informatie, prima service

Het was makkelijk te vinden wat ik nodig had, daarna was het ook makkelijk bestellen. Ook was de informatie prima over de status van de bestelling.

Veilig en voor een goede prijs, betrouwbaar.

Prima.

Heldere website en duidelijk geïnformeerd over het verloop van de bestelling.

Prima geregeld snelle bezorging en boek in goede staat

Prima geregeld snelle bezorging en boek in goede staat

Goede informatie, snelle afhandeling, prima nazorg

Goede informatie, snelle afhandeling, prima nazorg

Wat jullie deel van de transactie betreft: volkomen correct afgehandeld

Wat problemen gehad met het feit dat DPD erg lang over de levering heeft gedaan. Het was een aardigheidje voor de verjaardag van een collega. Iets te laat dus, maar met plezier gegeven en ontvangen.

goede ervaringen

Ik heb goede ervaringen

Werkt, maar wel duur

Ik ben na twee weken drie boeken ‘kwijt’ en dus werkt het prima. Bemiddeling is echter wel kostbaar. Daarnaast ook minder dat de verzendkosten steeds voor de verkoper zijn. Een mogelijkheid om te splitten met de koper of helemaal de koper te laten betalen is niet mogelijk. (Of heb ik nog niet gevonden).

Duidelijke site, goede informatievoorziening, betrouwbaar.

Okay

Chapeau voor

Prima site

Goede communicatie via mail en snel geleverd!

gewoon goed

SNEL

GOED EN ALLEWS GAATY SNEL----

Een hele goede ervaring

Alles is top geregeld en top gedaan!

correct, snel en hulpvaardig

mijn vragen werden direct en adequaat beantwoord. Het hele proces van aankoop tot levering tot terugzending is bijzonder duidelijk en makkelijk.

Veilige marktplaats voor schoolboeken

We zochten en vonden een Bosatlas, goede kwaliteit voor een prima prijs. Bookmatch als tussenpersoon tussen koper & verkoper is top!

Vlot en simpel

Het aanbod is divers waardoor je goed specifieke ISBN nummers kan opzoeken en bestellen nieuw of tweedehands.

Goede service en goed verpakt!

Boek snel verstuurd en ontvangen. De staat is ook echt zoals nieuw, lijkt echt nieuw!

Snel en betrouwbaar

Het werkt heel eenvoudig. Je zoekt op isbn of op titel. Kies een boek uit het aanbod. Eventueel onderhandelen. Betalen. Ontvangen. En klaar

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort