Helemaal top en snel!

Efficient en duidelijke website.

prima service

Bookmatch neemt contact met je op indien er afwijkingen zijn en stellen concrete oplossingen voor.

Prima contact met verkoper

Goed geregeld allemaal

Snel, correct en velig

Boek besteld voor een scherpe prijs. Door verkopende partij direct na betaling verstuurd. Boek onbeschadigd in zeer goede staat ontvangen. Veilig dat betaling in beheer blijft van Bookmatch totdat boek in goede orde ontvangen is. Fijn ook dat kopers een review geven, zodat je een indruk krijgt van de betrouwbaarheid van de verkoper.

Goed en zeer vriendelijk.

Snelle informatie en duidelijke antwoorden op mijn vraag.

Super geregeld en snelle levering en snelle mailcommunicatie

Goed!

Snelle afhandeling en goede service!

Zeer tevreden en betrouwbaar

Zeer tevreden over communicatie. Keurige afhandeling. Geleverde product is netjes.

Makkelijk en snel

Aanmelden en regelen was een fluitje van een cent. Easy

Fast and efficient

Ik was blij dat ik deze website had gevonden. Ik ontving het boek binnen twee dagen en werd goed geinformeerd over de status van de bestelling. De conditie van het boek was zoals op de website beschreven.

Alles correct en tijddig geleverd.

Als is vlot en correct verlopen.

prima super snel geregeld!

prima super snel geregeld!

Ik had eerst mijn twijfels bij het bestellen op bookmatch, maar al gauw kwam ik erachter dat ze professioneel te werk gaan en de communicatie en de levering waren super ! Zeker aan te raden !

kei goed

goed en snelle levering, en je wordt op de hoogte gehouden als er iets is met de bestelling

Lekker makkelijk

Boeken eenvoudig te vinden, alles wordt voor je geregeld, grote zekerheid tav correcte levering.

goed en veilig geregeld

Mijn ervaring is erg goed alle boeken zijn van goeie kwaliteit en het is helemaal veilig. Ik zelf heb drie boeken besteld en alles ging helemaal top. Wil je op een veilige, goedkope manier je boeken hebben, bestel via bookmatch.

Snel, goedkoop en afequaat

Correcte Afhandeling

Het bezorgen via Post.NL ben ik niet zo tevreden over! Eerst zou het boek op zaterdag geleverd worden, hetgeen niet lukt waardoor de bezorging gisteren doorging. Het gebonden boek met een harde kaft was ingepakt in een kartonnen doos en paste door de brievenbus. Door de val vanuit de brievenbus is hierdoor de doos beschadigd en ook de hoeken van de harde kaft! Jammer! Advies: pak het boek eerst in noppenfolie en dan in de doos. Het boek zelf is als nieuw.

Makkelijk en zorgvuldig

Zet je boek online via de app, print verzendlabel uit Lever in bij PostNL klaar.

Top!!

snel, veilig en goede communicatie

Perfect!

Boek besteld en was zoals omschrijving in perfecte nieuwstaat. De volgende dag geleverd.

Tevreden.

Zielhorsterweg 85 A