Snel antwoord en zit de verkoper echt achter de broek als ze niet reageren.

Jullie hebben mij prima geholpen, mailtjes en herinneringen naar de verkoper gestuurd als ze niet antwoordden zodat t een en ander snel afgehandeld kan worden. Goede service

Vlotte afhandeling

Een vlotte verkoop van mijn boek.

Goedkoop eenvoudig en snel

Een studieboek besteld waar ik niet de hoofdprijs voor wilde betalen. Voor de helft van de nieuwprijs en boek als nieuw ontvangen en levering was binnen een paar dagen rond. Blij mee

Vlotte afwikkeling

Prima geregeld. Het boek was niet gebruikt

Duidelijk en overzichtelijk

Handige site om je boeken te kopen of te verkopen, duidelijk en overzichtelijk.

Makkelijk, snelle levering en overzichtelijk

probleemloos

Zowel bookmatch als de verkoper waren snel. Probleemloos verlopen

Het is v.a. het begin tot einde goed, netjes geregeld en afgehandeld

Het geleverde boek was precies zoals omschreven. Het is goed geregeld allemaal.

Zeer goed!!

Alles ging vlot en prima!!

Duidelijke communicatie met afspraken en een snelle service

snel, direct en goede informatie

Snel, safe, simpel

Snelle levering van een boek dat ik snel vond en safe kon afrekenen. Betaling pas als je de aankoop in handen hebt. TOP

Prima ervaring, voor herhaling vatbaar!

zie boven, prima!

Heel goede service en het boek ontv

Heel goede service en het boek in goede orde ontvangen zoals besteld. Wel een paar dgn later omdat de verkoper het bericht niet had gezien en ik erop zat te wachten. Verder was alles goed

Top bedrijf!

Top gedaan. Kijkt uit voor koper en verkoper!

Eenvoudig efficiënt

Duidelijke instructies voor een win win situatie

uitstekende site

Op zoek naar een boek, terecht gekomen op bookmatch. duidelijke en heldere site, maar vooral prima afhandeling van de koop en verkoop transactie.

Snelle, zeer correcte service

Niks aan toe te voegen.

Goed georganiseerd

Kon snel vinden wat ik zocht en fijne veiligheid over de ontvangen boeken ingebouwd. Waardoor je meer zekerheid hebt over de ontvangen boeken.

Goede ervaring om boeken te koop aan te bieden.

Door het invullen van het ISBN-nummer verloopt het invoeren van te koop aan te bieden boeken heel vlot en soepel.

Mijn ervaring is heel positief

Boeken worden altijd snel opgestuurd en de kwaliteit is goed. Soms is er al iets onderstreept in het boek, ik zie dat als hulp middel en vind dat alleen maar fijn. Boeken zien er tot nu toe altijd netjes uit.

Erg tevreden goeie service

Goed snel betrouwbaar

Snel geregeld en het gaat altijd goed

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort