Goed!

Dit is mijn eerste keer bij deze website heb besteld, de boeken zijn echt snel binnen gekomen!!!

Goed!

Leuke, makkelijke site. Fijn dat je een lijstje kunt samenstellen van de boeken waarnaar je op zoek bent en dat je een berichtje krijgt als een van die boeken wordt aangeboden. Zo hoef je zelf niet steeds te checken of er iets nieuws wordt aangeboden. Verder is het veilig kopen, want je geld wordt pas overgemaakt als je het boek ook echt naar tevredenheid hebt ontvangen.

Snelle levering, goed verpakt Zou hier vaker 2e hands boeken bestellen

prima!

Ik vond een hele goede ervaring. De match ging soepel en heel snel. Zeker aanrader!

Duidelijk, goede service en communicatie

Communicatie is goed. Begreep eerst de procedure niet. Is me duidelijk uitgelegd hoe of wat

Goed georganiseerd en voor herhaling vatbaar.

Heel prettig dat je vanaf moment van versturen tot bezorgen en betaling op de hoogte wordt gehouden.

Snelle reactie, wordt goed op de hoogte gehouden door email

Snelle reactie! Ik word goed op de hoogte gehouden dmv email. Ook track&tracé code wordt door aanbieder doorgestuurd, echt heel fijn!

Ben blij met me boeken ❤

Als je de zorg in wilt raad ik zeker aan boeken te bestellen ben er heel blij mee

Super geregeld

Alles is goed geregeld en makkelijk

Kan het nog beter?!

Ik ben tevreden, je word op de hoogte gehouden via de mails die je ontvangt, kan je zelf ook bevestiging dat je bestelling goed ontvangen heb of wat jou mening is, ik heb mijn bestelling net ontvangen en de beschrijving klopt, dus ik ben zeer tevreden!!

Fijne site betrouwbaar en snel!

Aan te bevelen site!

Transparant en veilige site. Goede service.

Mega goed bevallen, betalen, en je word continu op de hoogte gehouden. Risico's perfect afgedekt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed boek

Zeer correct

Zeer correct

Prima dienst, grote snelheid

Zeer tevreden!

Boeken zijn makkelijk te bestellen. Geld wordt pas uitbetaald als je de boeken hebt ontvangen.

Goede service, snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde boek, de snelle service en uitstekende communicatie.

Goed geregeld!

Makkelijk te gebruiken site. Goeie service en veilige manier van kopen. Zowel voor de klant als de verkoper.

simpel, snel en duidelijk

zoeken,bestellen en afhandelen allemaal heel eenvoudig. Prima en snel afgehandeld, natuurlijk ook door de vlotte reactie van de aanbieder

Soepel, snel en duidelijk. Top.

Eerste ervaring maar gewoon prima.

Uitstekende, betrouwbare intermediair

Zie voorgaande samenvatting