goede en snelle afhandeling

Goede en snelle afhandeling, top!

Geen problemen ervaren, boek was snel binnen.

Helemaal tevreden

Alles naar wens

Betrouwbaar en goed

Bookmatch heeft mij vanaf de aankoop goed op de hoogte gehouden van de verzending en levering van het product. Verder heb ik Bookmatch als zeer betrouwbare partij ervaren.

Wat leuk

Wat een leuk initiatief.

Ondoorzichtelijk en duur

Ondoorzichtelijk in kosten. Je ontvangt pas een helder overzicht als je een koop hebt gesloten. Hierdoor werd pas duidelijk dat de verzendkosten van de verkoopprijs door de verkoper betaald werden. Een actueel boek van nieuwprijs 28 euro leverde uiteindelijk maar 5 euro op. Zowel koper als verkoper betalen bovendien voor bemiddelingskosten aan Bookmatch. Zij zijn uiteindelijk de enige partij die aan dit businessmodel goed verdient.

Uitstekend!

Goede en snelle bezorging!

Snelle service, goede prijs, via marktplaats

Binnen een dag besteld en gekregen. Boek gebracht door verkoper dus goede service van haar kant!

Liever tweedehands via bol.com

Bookmatch is er niet duidelijk in, maar als je boeken verkoopt, dan is de door jou opgegeven verkoopprijs INCLUSIEF verzendkosten. Dus dan gaat er zomaar 4 - 7,25 euro van de verkoopprijs af aan verzendkosten. Helaas al aantal keren voorgekomen dat iemand een oud gebruikt boek " als nieuw" verzendt, waar je niks tegen kunt doen.

Eerste keer dat ik dit gebruik. Kon het boek niet gewoon bestellen overal uitverkocht. Toen kwam ik op deze site zondag erg laat besteld en woensdag vroeg al binnen.

Prima begeleiding van de transactie

De orderbegeleiding en de informatieverstrekking m.b.t. betaling en verzending zijn uitermate keurig geregeld.

Snel en netjes

Ik had het boek na 3 dagen in keurige staat binnen. Zeer tevreden.

Betrouwbaar naar klant en verkoper

Bookmatch houd je altijd op de hoogte na een bestelling. Bij een misgelopen match heb ik altijd binnen 1 dag mij geld weer terug op mijn rekening. De klantenservice voor klachten en problemen reageert binnen het uur wanneer je een mailtje naar ze hebt verstuurd.

Handig systeem om goedkoop aan goede lesboeken te komen.

Bookmatch communiceert duidelijk. Je kunt de stappen van koper naar verkoper en andersom goed volgen. Je bent natuurlijk wel afhankelijk van de snelheid van en de al dan niet goede verzorging van het pakket door de verkoper. In mijn geval was het boek niet al te goed ingepakt, al heeft het wonder boven wonder niet veel schade opgelopen.

Het boek was op tijd, goed verpakt en in goede staat aangekomen.

Het boek heb ik op tijd ontvangen, het was goed verpakt en in goede staat.

Super!!!

Zeer redelijke prijs voor een duur boek. Zeer snelle afhandeling.

Bookmatch een echte aanrader

Communicatie verloopt goed, snel en duidelijk. Volgende keer zou ik weer kopen via bookmatch.

waarom ontdek ik dit nu pas?

Wat een goed systeem? Transparant, overzichtelijk, goede/snelle respons. Ontvangen boek in (meer dan) prima staat. Ik ga hier voortaan eerst kijken.

Transparant en helder, goede kwaliteit van het boek

De communicatie was duidelijk, heel snel en ik kreeg een code om de verzending te volgen. Het boek was ook nog eens van heel goede kwaliteit.

Snel verstuurd, goede communicatie, uitstekende kwaliteit boek

netjes gehandeld en afgewikkeld!

netjes gehandeld en afgewikkeld!

Boek besteld en bestelling werd direct bevestigd

Boek is bezorgd en kwam wat later door drukte bij PostNL, maar dat wist ik van te voren. Boek in prima conditie.

Prima verlopen. Netjes op de hoogte gehouden van alles. En vriendelijk herinnerd af te ronden. Bovendien erg blij want anders had ik 3 weken of langer op dit boek moeten wachten... dat is wat onhandig in scriptie-tijd! Top

Perfect geregeld

Het ging allemaal zo soepel, perfect gewoon.

Snel en betrouwbaar

Veel aanbod, snelle reactie en levering van de verkoper. Heel blij mee.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort