Prima site

Goede communicatie via mail en snel geleverd!

gewoon goed

SNEL

GOED EN ALLEWS GAATY SNEL----

Een hele goede ervaring

Alles is top geregeld en top gedaan!

correct, snel en hulpvaardig

mijn vragen werden direct en adequaat beantwoord. Het hele proces van aankoop tot levering tot terugzending is bijzonder duidelijk en makkelijk.

Veilige marktplaats voor schoolboeken

We zochten en vonden een Bosatlas, goede kwaliteit voor een prima prijs. Bookmatch als tussenpersoon tussen koper & verkoper is top!

Vlot en simpel

Het aanbod is divers waardoor je goed specifieke ISBN nummers kan opzoeken en bestellen nieuw of tweedehands.

Goede service en goed verpakt!

Boek snel verstuurd en ontvangen. De staat is ook echt zoals nieuw, lijkt echt nieuw!

Snel en betrouwbaar

Het werkt heel eenvoudig. Je zoekt op isbn of op titel. Kies een boek uit het aanbod. Eventueel onderhandelen. Betalen. Ontvangen. En klaar

Snel zaken gedaan

In overleg het boek langs gebracht. Vlotte reactie op berichten waardoor we snel konden handelen.

Eerlijke en prettige handelswijze

Fijn dat koper en verkoper via deze weg elkaar kunnen vinden. Ik had de mails in eerste instantie niet goed gelezen maar er wordt echt nagevraagd of je het boek ontvangen hebt zodat ze de verkoper kunnen uitbetalen. Deze organisatie handelt netjes en correct en ik verwacht deze organisatie in de toekomst weer te benaderen als ik een boek zoek/nodig heb.

Snelle levering van perfecte boeken

Ik heb in totaal 6 boeken besteld via 3 verkopers. Bij 2 verkopers, 5 boeken, waren deze met uiterste zorg verpakt en binnen 2 dagen geleverd. Bij verkoper 3 duurde het wat langer, dit werd echter gelijk zonder te hoeven vragen door Bookmatch opgepikt en heeft meerdere herinneringen verstuurd aan verkoper. Na 2 weken kwam het boek alsnog aan.

perfect

echt zo gemakkelijk om te doen. alles wordt geregeld.

Nier slecht

Binnen een week binnen, goede communicatie en evaluatie, pakketje was wel per ongeluk (?) open bij bezorging. Redelijk tot goed tevreden. Boek in perfecte staat

Goede snelle afhandeling

Het boek was goed verpakt, leek wel als dit nauwelijks was gebruikt. Goede prijs kwaliteit verhouding. De afhandeling was snel. En betaling is goed geregeld.

Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Overzichtelijke afhandeling

Eerste ervaring is een positieve ervaring om mijn boeken een tweede (lees)leven te gunnen.

Goede comunicatie

Goeie comunicatie..

Snelle en goede service.

Goed concept! Bevestiging van de ontvangst alvorens de aanbieder uitbetaald wordt. Daarmee nooit het gevoel een miskoop te hebben gedaan, want ben je niet tevreden dan stuur je je artikel gewoon terug.

goed en snel

prima levering

Goede service en snel bezorgd

Gedurende de bestelling werd er informatie gegeven over de voortgang er van. Het tweedehands boek dat ik ontving zag er echt als nieuw uit. Ik ben zeer tevreden over bookmatch.

Betrouwbaar

Fijn dat jullie als tussenpersoon optreden. Geeft veilig gevoel. Bedankt

Goede communicatie en snelle levering

Boek in goede staat (zoals beloofd), snelle levering

Duidelijk en snel

Duidelijk, makkelijk dat je boeken van e zelfde verkoper samen kunt voegen.

Prima service.

Dit was mijn eerste bestelling via Bookmatch. Mijn ervaring tot nu toe is positief. Ik ben tevreden over de kwaliteit en de afhandeling.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort