Superfijn dat dit er is!

Duurzaam en goedkopere boeken :)

Prima vlotte levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending

positief

De eerste keer en meteen een goed gevoel.

Gemaksvriendelijk en duidelijk. Je wordt aan de hand meegenomen en kunt de bestelling stap voor stap volgen.

Heel gemakkelijk je boeken verkopen.

Verkoper en koper worden zo wel erg makkelijk bij elkaar gebracht. Betaling en verzending zo geregeld.

Germak en betrouwbaar

Boeken kun je scannen, prijs bepalen, verzendsticker uitprinten. Alles goed geregeld.

Goed!

Fijne website, snelle afhandeling.

Goede service erg fijn!

Snelle levering Veilig Goed op de hoogte gehouden van verzending Top service ❤️

Alles volgens afspraak gegaan. Goede kwaliteit, snelle levering, netjes vezonden.

Prima eerste ervaring met booknext.

Heel positief

De verbinding tussen koper en verkoper is perfect. De mogelijkheid om direct te kunnen posten is heel goed. Groetjes, Sergio

Snelle service!

4 boeken aangeschaft, binnen een week van verschillende kopers de boeken binnen. Ik werd ook bij elke stap duidelijk op de hoogte gehouden.

Prettig en betrouwbaar

Prettig en betrouwbaar

Prima geregeld en geïnformeerd

Tevreden over de snelle afhandeling

Eenvoudig en snel!

Het verkopen van boeken is op deze site super simpel en ze vragen maar een kleine hoeveelheid voor het verkopen van je boeken! Zeer tevreden over de werking en service!

Op de website was het even zoeken naar de goede zoekterm voor mijn boek en de enige informatie die ontbrak was het jaartal dat het boek verschenen was. Maar verder verliep alles prima. Na het besteld te hebben boek snel en in goede staat (als nieuw) ontvangen. Ik heb nu voor de tweede keer school (studie) boeken kunnen vinden op Bookmatch en ben verder zeer tevreden over de afhandeling.

Vlotte en makkelijke manier van studieboeken verkopen

Het scannen vd barcodes van je studieboeken scheelt veel tijd! Ook handig dat je te zien krijgt hoe vaak en vanaf welke prijs een boek wordt aangeboden. Afhandeling gaat vlot en zonder gedoe!

Heel makkelijk en snel

Topactie

Binnen 2 dagen het boek dat ik nodig had in huis! Superservice!

English

It is a very good tool but there are maaany international students; please please send emails in English too!!

Prima bestelproces en goede communicatie.

Werd goed op de hoogte gehouden en had het boek heel snel binnen.

Snel geregeld!

Makkelijke website en snel mijn boek in huis.

Goed bedrijf

Snelle afhandeling, nooit problemen gehad, eerlijke manier.

Super handig

Bookmatch is echt een hele makkelijke site om je boeken voor een stuk minder geld te kunnen kopen!

Snel, gemakkelijk en goedkoop

Voor schoolboeken is dit ideaal, je hoeft geen hoge prijzen te betalen en een boek krijgt zo weer een tweede leven. Als de verkoper snel reageert, dan heb je je boeken ook snel binnen!

Snel en duidelijk.

Net als een hoop andere mensen ben ik ook geen held in het lezen van kleine lettertjes. Daarom schrok ik er een beetje van dat je als verkoper zelf de kosten voor het versturen moet betalen. Dat hakt er bij een boek van nog geen 15 euro flink in. Maar de afhandeling was duidelijk en snel. Hopelijk verkoop ik gauw wat duurdere boeken 😄

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort