transparant

Service is als beschreven.

snelle levering, goede service toen er iets mis ging met een levering. Heel klant vriendelijk, echt top!

Goede aanbieding

Goede aanbieding snel geleverd

Top!!

Super snel en top geregeld

Alles zoals je het graag wil

Alles snel en na volle tevredenheid afgehandeld. Wat wil een mens nog meer

Goede service en correct heid

Zoals altijd een aanrader voor iedere koper en verkoper

Uitstekend en zeer snel!

Ik heb voor het eerst bij jullie gekocht en heb alles erg prettig ervaren. De service is snel (ik heb het boek binnen 1 dag binnen). De mails die ik ontvang van jullie, is ook zeer geruststellend. Dank daarvoor!

goed.

prima service

Ideaal voor de (ver)koop van 2e hands boeken

Voor mij was het de eerste keer dat ik op deze manier een boek heb aangeschaft. Ik vond de afhandeling perfect, en ook dat je via het systeem rechtstreeks met de andere partij kan communiceren. Het boek dat ik ontvangen heb is prima in orde, maar ik vraag me wel af hoe het gaat wanneer dit niet het geval is. Zowel de koper als Bookmatch moeten er maar op vertrouwen dat de status (bijv. 'als nieuw') die de verkoper aangeeft klopt. Mogelijk wordt het dan ook goed opgelost, maar daar heb ik geen ervaring mee. Vandaar 4 i.p.v. 5 sterren. Je weet van tevoren niet hoe het boek er echt uitziet, terwijl je er wel voor betaalt.

Uitstekend!

Snelle afhandeling. Duidelijk

Heel blij mee

Ik moet nu boeken kopen omdat de bibliotheken nog dicht zijn. En om de volle prijzen voor al mijn boeken te betalen vind ik erg veel. Bookmatch is snel en betere prijzen en mensen kunnen hun boeken verkopen!

Gewoon uitstekend!

Heldere en duidelijke communicatie. Je weet wat je te doen staat.

Snelle afhandeling .

Hele goede service!

Hele goede service!

Goede manier van boeken (ver)kopen

Verliep soepel en snel

Hartstikke goed

Zeer aan te raden

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. En de levering was snel

Alles goed verlopen.chapeau👍🏻

Goed geregeld

Veilig, betrokken en vlug het geld op de rekening

Veilig, betrouwbaar en vlug het geld op de rekening.

Erg tevreden over de klantvriendelijke site.

Tijdens het verkoopproces ontvang je handige updates en online opties, die het snel reageren en verzenden erg makkelijk maken.

Levering ging snel

Levering ging snel

Veel producten, snelle afhandeling. Mooie manier om verkoop van particulieren te bundelen. Nu kon ik op 1 plek alle boeken van 1 wiskunde-methode 2e hands aanschaffen.

Prima geregeld

Ik wil van mijn boeken af, zomaar weggooien is zonde. Iemand anders is er blij mee voor verzendkosten en een klein beetje moeite - dit is een win-win situatie. Top!

Uitstekend!

Prima, echt een aanrader.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort