Makkelijk en fijn geregeld

werkt prima!

vlotte afhandeling

makkelijk aanleveren, goed contact met kopers, vlotte afhandeling van betaling

Goede formule

Alles verliep naar wens

Wederom een goede match!

Goede en betrouwbare site

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

keurige en snelle afhandeling

Duidelijke instructies en afhandeling. Ook de mogelijkheid voor kopen verzendsticker was fijn.

Werkt fijn en goed

Gestroomlijnde service

Heldere communicatie

Bookmatch werkt prima!

Wij hadden boeken tekort voor leerlingen, die niet meer leverbaar zijn, op bookmatch heb ik er nog wat kunnen vinden, en dat loopt goed!

Betrouwbaar platform

Verkoper wordt pas betaald als koper het boek in goede orde heeft ontvangen. Goede service.

Snel en netjes

Het kopen van een boek via Boommatch werkt uitstekend. Het boek is na de betaling snel en netjes verzonden door de verkoper.

Gemakkelijk en snel

Het is heel simpel om een boek te plaatsen en om te vinden. Beetje prijzig maar de bemiddeling is prima

Superactie

Dit ging zo snel: vanaf de wens tot het in handen hebben duurde slechts 2 dagen. Werkt heel fijn en communiceert duidelijk. Top!

Zeer goed verloop van het contact en product

Goed product, product zag eruit zoals omschreven. Contact was goed. Levering was goed, binnen de aangekondigde tijd. Ik ben tevreden

Geen problemen ondervonden

idem

Redelijk snelle levering van een goed product van goede kwaliteit.

fijne communicatie

snelle en fijne vakantie

Uitstekend geregeld.

Goede en duidelijke instructies hoe te handelen!

Betrouwbare

Snel levering

Alles is vlot gegaan.

Goede service en goede prijszetting

Leuke ervaring om een paar boeken te kopen

Op tijd thuis bezorgen.

Kwaliteit cf. de omschrijving en binnen de tijd geleverd.

Een kwalitatief nieuw boek geleverd voor een lagere prijs; Prima!

Makkelijke manier om 2e hands boeken te bestellen

2e hands boeken voor een mooie prijs. Het is goed geregeld.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort