Top levering

Mooi op tijd en net boek geleverd . Goed ingepakt. Top service

Ik vind het heel prettig om via Bookmatch studieboeken te kopen.

Je kunt gemakkelijk zoeken en treft direct alle aanbod. Als je je boekenlijst invult - en dat gaat al automatisch als je een boek zoekt - krijg je ook een aanbod van mensen die meer boeken voor je hebben. Dan kun je makkelijker onderhandelen. Optimatch genoemd. Minpuntje: Jammer dat er weinig tot geen informatie staat vermeld over de inhoud van het boek. Onduidelijk is voor mij dat er soms een aanbieding van een Optimatch bovenaan je scherm staat vermeld voor een lagere prijs. Als je doorklikt staat er dan weer een andere hogere prijs..........

Zeer gebruiksvriendelijk/duidelijk

Goede communicatie, zowel naar de klant als de verkoper.

Dit is een prima site waar ik vaker gebruik van wil gaan maken

Bookmatch biedt een veilige en snelle manier om goede boeken te verhandelen, zowel voor de koper als voor de verkoper.

Erg goed bedrijf. Alleen maar lof.

Uitstekende service

Aankoop verliep snel en vlekkeloos

Veilig snel en goede prijs prestatie

Veel boeken zijn niet of nauwelijks gebruikt. Ik heb inmiddels honderden euro's bespaard op de studieboeken. Verkopers blij ik blij.

helemaal oke

Het werkt prima zo.

Snelle service, super handig proces!

Hele fijne berichtgeving, waardoor het proces goed verliep. Ik heb absoluut een positieve ervaring hiermee! Ga zo door!

Prima site!

Afspraken worden nagekomen, nagenoeg alles wordt geregeld!

Duidelijk. Houden je goed op de hoogte en alles wordt goed voor je geregeld

Deze site werkt uitstekend!

4 schoolboeken gekocht, binnen 1 week alles in huis.

Een geweldige optie

Waarom nieuwe boeken kopen voor een torenhoge prijs. Dit is een mooie uitkomst om voor lage prijs een boek aan te schaffen.

Super correcte afhandeling

Was mijn 1e ervaring met bookmatch. Fijn bij iedere stap correspondentie over de stap. Correct het gewenste boek ontvangen. Daarna nog melding dat de aanleverende partij betaald is geworden. Heel erg bedankt. Een echte aanrader.

100% goed verlopen

Super soepel

Verkopen op bookmatch is een gemakkelijke manier om nog wat terug te verdienen aan je oude studieboeken. Dankzij de heldere en uitgebreide instructies die je ontvangt van bookmatch is het super simpel.

Ging prima

Simpel en efficiënt

in een woord prima

ik kreeg het boek snel. Het was vrijwel nieuw.

duidelijk stappenplan ! Fijne site waarop je boeken kan (ver)kopen !

Geweldige site ! Je wordt via een paar stappen door het (ver)koopproces geleid. Loopt heel soepel.

Al super veel boeken verkocht, fijne website!

Heel veel gedoe om mijn boeken te verkopen

Is meer dan een maand geleden dat mijn boek bij de persoon is ontvangen met bewijs en nog steeds niet uitbetaald omdat zij niet op bevestiging heeft geklikt misschien moeten jullie doen als bij vinted dat je saldo heb en moet betalen daarmee en dan als het binnen is dat je gelijk betaald wordt

snelle afhandeling

Correct en snel afgehandeld. Netjes verpakt.

Uitstekend en snel

Super snelle afhandeling keurig aangeleverd en kwaliteit is prima

Top site

Werkt echt supergoed