Goede service, levering duurde ongeveer 9 dagen. Voor de prijs een goed uitziend boek met een beetje beschadiging aan de randen.

Topsysteem.

zeer goed

Makkelijk bestellen, vlot geleverd

Fijne verkoopster, boek was er de volgende dag. Boek is in zeer goede staat en netjes verstuurd.

overzichtelijke site en zeer snelle bezorging van zowel nieuwe als gebruikte boeken

Zullen zeker nog gebruik gaan maken van deze dienst.

Bookmatch: een geweldige ontdekking.

Het boek dat ik zocht bij Bookmatch gevonden voor een aantrekkelijke prijs. De volledige afwerking prima verzorgd!

Uitstekende service

Boek besteld en binnen één dag in huis, zeer tevreden.

Super goed en snel

Zondag besteld en dinsdagochtend in huis. Super snel en een boek wat er netjes uit ziet

Goede communicatie tijdens het gehele proces! Geeft een vertrouwd gevoel.

Prima geregeld

Goede service en informatie gekregen.

top ervaring voor de 1e keer

n.v.t.

Uitstekende vindbaarheid van studieboeken

Ik heb een heel scala aan boeken besteld. Veel boeken waren gebruikt. Opvallend bis dat de kwaliteit bij iedere zending zoals belooft was. Opvallend dat vrijwel iedere bestellingen binnen enkele dagen op de mat valt. Kortom een prima manier om aan studieboeken te komen.

Bestelling, levering en betaling waren heel goed geregeld. Ook de informatie over het bestelling- en leveringsproces was goed. Dus: goede service!

Snelle levering en in de staat zoals omschreven afgeleverd. Erg tevreden!

Erg tevreden!!

Alles goed

Snelle duidelijke transactie

Snelle en uitstekende service!

Goed geregeld

Net wat goedkoper dan nieuw

Prima studieboeken ontvangen. Match snel gemaakt en scheelt toch weer in de beurs. Tevens beter voor het milieu. Wat bij de één in de kast ligt kan toch weer gebruikt worden.

Mijn boek is binnen een week geleverd

Binnen een week na mijn bestelling kreeg ik mijn boek binnen. Ik kreeg van Bookmatch updates over het proces, wat ik als fijn heb ervaren. In het boek zijn dingen gemarkeerd, wat ik niet tevoren wist. Hiervoor schreef de verkoopster een briefje met haar excuses omdat zij zegt dit niet te hebben geweten. Maakt het boek gelukkig niet minder. Al met al ben ik tevreden.

Zeer zorgvuldige en betrouwbare afhandeling.

Ik heb een zeer professionele afhandeling ervaren.

Snel, veilig, vriendelijk En natuurlijk goedkoper dan nieuw. Ik ben er blij mee

goede bemiddeling aan een acceptabel tarief

Alles is netjes geregeld, heb eerder ook bij andere bemiddelaars boeken aangeboden maar bij bookmatch werkt het op één of andere manier beter.

Helemaal tevreden over de uitstekende dienstverlening.

Goede en heldere informatieverstrekking. Erg fijn om de voortgang/afhandeling te kunnen volgen. Plezierig om "kennis te maken" met de koper.

Correcte informatie en ook correct uitgevoerd.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort