Correcte informatie en ook correct uitgevoerd.

Tevreden en dankbaar

De persoonlijke en snelle afhandeling ervaarde ik als zeer prettig.

Prima platform dat doet wat het zegt!

Mijn eerste ervaring was prima!

Top hoe het werkt en geregeld wordt

Ik had geen ervaring met bookmatch, maar ben erg posiyief. Je wordt goed op de hoogte gehouden en alles wordt goed geregeld en gecommuniceerd

Snel en professioneel

makkelijk en secure afgehandeld.

prima duidelijk snel

gewoon goed

goed geregeld ..

Simpel, snel en goed!

Ik heb voor het eerst Bookmatch gebruikt om een tweedehands boek te zoeken en kopen. Het boek was snel gevonden, mooie prijs. Bookmatch houd je via mail op de hoogte van elke stap in het proces van bestelling plaatsen tot en met levering. Daarna vindt de betaling plaats, die Bookmatch verzorgt. Geweldige service, snelle reactie ook op vragen.

Zeer tevreden gebruiker!

Het verkopen gaat snel en gemakkelijk.

Geweldig.

Het her-verkopen van het schoolboek ging heel erg snel en gemakkelijk.

Goede en snelle afwikkeling

Van het proces van inbreng tot verkoop van boeken.

Goede verkoopsite

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Duurde te lang

Helaas duurde het wachten op geld te kang, De oorzaak lag bij de ontvanget van mijn verkochte boek en niet aan u. Volgende keer zal ik de officiële procedure hanteren die ik nog niet kende. Dat was mijn leergeld.

Duidelijk proces

Eerste keer dat ik gebruik maak van Bookmatch. Duidelijk proces, alles wordt keurig gemaild. Elke verandering of volgende stap wordt uitgelegd. Ruimte om tijdens het proces of na het proces contact te leggen met zowel Bookmatch als de verkoper. Alles als prima ervaren!

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Keurige boeken. Kan niet beter!

Goede site voor 2e hands boeken

Goede ervaring, het boek werd binnen enkele dagen bezorgd, zoals omschreven.

Duur, maar wel makkelijk

Prima service!

Betrouwbaar en eenvoudig

Nette service

De commissie is aan de hoge kant.

Perfecte site om je studieboeken te kopen en te verkopen!!!

Het is superhandig dat je alleen het BSN nummer hoeft in te vullen en de foto van het boek automatisch verschijnt. En je advertentie blijft staan. En je kunt vergelijken hoeveel je mede verkopers vragen voor een boek. TOP!

GOED

Zeer positief

Wordt niet gecommuniceerd!

Boek besteld en betaald. Kwam niet eens een bevestiging op mail. Na 2 wk een mail gestuurd... Geen reaktie.... Na weer een week nog een mail. IK wacht op een boek en op reaktie!

Goede service !

De bestelling en levering verliepen vlekkeloos

Veilig kopen en verkopen

Fijne manier van kopen en verkopen. Betrouwbaar vanwege de tussenkomst van Bookmatch door een kleine bijdrage als verzekering dat je nooit je geld of boek kwijt bent. Wel met de voorwaarde dat je via track en trace verzend. Ideaal dat je de verzendlabel hier goedkoper kunt kopen. Er zijn zoveel voordelen aan Bookmatch dat ik eigenlijk nergens anders koop of verkoop. Tenzij ik bij Bookmatch niet kan vinden wat ik zoek. En heb je een vraag? Er is altijd snel een reactie van iemand van Bookmatch.

goed geregeld.

snelle verzending.