Goed en duidelijk contact. Snelle levering. Ga zeker vaker hier bestellen.

Prima eerste ervaring met Bookmatch

Prima eerste ervaring met Bookmatch

Mijn ervaring met het verkopen van mijn studieboeken via Bookmatch is top! Zeker een aanrader!

Voordelige prijzen voor schoolboeken

Fijne service. Ik wordt goed ingelicht over de prijzen van de boeken, wanneer ze worden verzonden, en de verkoper wordt pas uitbetaald wanneer ik aangeef dat ik de boeken heb ontvangen. Perfecte service!

slecht

ondanks dat al mijn gegevens kloppen krijg ik een verkocht boek terug omdat de koper zegt het verkeerd besteld te hebben. Ik zou denken het probleem van de koper, ik ben geen winkel. Ook bookmatch doet niets. Mijn idee is laat de koper het dan zelf zijn fout oplossen en het boek verder zelf door te verkopen via bookmatch. Nee, via m.p. is dan veel beter. Bookmatch verdient er goed aan maar doet er eigenlijk niets voor:( Als koper zit je er goed als verkoper absoluut niet.

Prima geregeld!

Site en koopprocedure overzichtelijk. Bestelling was snel binnen. Alleen had de verkoper het boek niet deugdelijk verpakt. Gelukkig was het boek niet beschadigd.

Super, heel snel

Hele snelle en nette afhandeling van de bestelling

Prima site!

Goed en redelijk snel afgehandeld

Makkelijk zoeken, goede bemiddeling tussen koper en verkoper!

Prima manier om aan goede tweedehands boeken te komen.

Uitstekende service!

Alle afspraken zijn nagekomen. De communicatie verliep soepel. Voor herhaling vatbaar!

Snel besteld, in huis en afgerond.

Super tevreden over het hele traject. Het zoeken, het bestellen, het ontvangen en de afwerking. Zal zeker vaker hier boeken bestellen.

Het werkt prima

Even wennen aan het systeem. Is goed opgezet en veilig voor iedereen.

Werkt goed, maar wel erg prijzig

De site werk goed, maar de vergoeding die ze per boek vragen is erg hoog. Ook komt het bedrag wat je invult als je gewenste verkoopbedrag niet met het bedrag wat er op de site komt te staan, dit is van te voren niet duidelijk waar te nemen zonder dit te controleren. Ondanks deze nadelen moet ik toch zeggen dat de site op zich, en het koppelen aan klanten wel goed werkt.

Snelle verkoop en snelle betaling!

als een fluitje van een cent

ik heb een top ervaring beleefd, op alles wat ik vroeg kreeg ik vlot een antwoord. Doe zo voort , toppie

Eenvoudig bestellen

Het is eenvoudig zoeken via titel, auteur of ISBN nummer. Zolang je boeken in de boekenlijst staan word je op de hoogte gehouden van het aanbod. Ook het bieden op boeken is mogelijk. Fijne overzichtelijke site.

Prima! Besteld en gelijk product verstuurd

Erg tevreden

snel verzonden, maar niet snel uitbetaald

Ik verzend mijn boeken best snel (binnen 2 dagen), maar het uitbetalen duurt lang.

Snelle afhandeling

Goede communicatie en snel afgehandeld. Voor herhaling vatbaar.

Echt super tevreden over de dienstverlening. Mijn boek kwam snel binnen, goeie kwaliteit en de communicatie verliep helder en snel. Echt een aanrader!!

Vlot en probleemloos

Direct bevestiging van alle stappen, duidelijke omschrijvingen en alles supervlot afgehandeld. Dikke prima.

Naar 5 werkdagen nog steeds geen geld ontvangen.

Bookmatch geeft aan dat je binnen 10 dagen je bestelling moet verzenden aan de verkoper, wanneer dit naar 3 dagen nog niet is gebeurt krijg je allemaal mailtjes of je het meteen wilt opsturen. Naar 5 werkdagen naar het ontvangen van het mailtje dat het geld is overgemaakt nog steeds geen geld ontvangen.

Snel en betrouwbaar.

Snel en betrouwbaar.